Spor Haber Girişi : 17 Şubat 2022 14:42

Uzundere’den Erzurum’a kayak köprüsü

Uzundere’den Erzurum’a kayak köprüsü

Uzundere Kaymakamı Bekir Özen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Vahit Albayrak  ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ın destekleriyle 150 öğrenci gruplar halinde Erzurum’a getirilerek kayak eğitimi almaları sağlanıyor.

Erzurum’un Uzundere ilçesinden Palandöken ve Kayakla Atlama Kulelerine kayak köprüsü… İlçe Kaymakamı Bekir Özen öncülüğünde 150 öğrenciye Erzurum’da gruplar halinde kayak eğitimi veriliyor. Öğrenciler haftanın dört gönü kayağa geldiği kentte tarihi ve kültürel yerleri de geziyor.

Uzundere Kaymakamı Bekir Özen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Vahit Albayrak ile Uzundere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ın destekleriyle ilçe merkezi ile mahallerinde eğitim veren okullardan 150 öğrenci Erzurum’a getirilerek burada kayak eğitimi almaları sağlanıyor.

İlçe  Gençlik ve Spor Müdürlüğü  ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği projeye Uzundere kaymakamı Bekir Özen de  maddi manevi her türlü destek veriyor.

170 KİLOMETRE YOL KAT EDİYORLAR

Uzundere Kaymakamlığının destekleri ile 170 kilometre yol kat ederek Erzurum’a gelen minik öğrenciler kayak öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezen Uzundereli öğrenciler gruplar halinde kayak ve turistik gezinin tadını çıkarıyorlar. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Kayakla Atlama Kuleleri Acemi Pisti’nde sağladığı imkanlarla kayak öğrenen Uzundereli çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Antrenör Ahmet Aktaş, Uzundereli öğrencilere kayak eğitimi verirken, çalışmaların oldukça keyifli geçtiğini söyledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.