Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2022 16:13

Stat zemini Procon’a emanet

Stat zemini Procon’a emanet

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saha zeminin bakımı için Procon firmasıyla anlaştı. Bu sezon zeminin bakımını Procon üstlenecek.

Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor FK’nın top koşturduğu Kazım Karabekir Stadı’nan saha zemininin bakım işi hizmet alımıyla  özelleştirildi. Bundan böyle saha zemininin bakımını Procon firması üstlenecek.

2011 UNIVERSIADE sürecinde alttan ısıtmalı yapılan ve o tarihten beri alttan ısıtmalı olarak futbola hizmet veren Kazım Karabekir Stadı’nın saha zeminin bakımını Procon firması üstlendi. Yurt dışında ve ülkemizde çok sayıda stadyumun zeminin bakımını yapan firma bundan böyle Kazım Karabekir Stadı’nın zeminine de hizmet verecek.

Sahanın bakımı için hizmet alımı yapılan Procon firmasının yetkilileriyle,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk  ile Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın katılımıyla saha zemininde son incelemeler yapıldı. İncelemelere Yakutiye İlçe Müdürü Sut Yılmaz, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz, Erzurumspor Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu ile Stat Müdürü Zafer Ala da katıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.