Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2024 14:20

Sekmen, Oltu’daki yatırımları yerinde inceledi

Sekmen, Oltu’daki yatırımları yerinde inceledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu’daki yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Sekmen, Oltu ilçemizde gerçekleştirdiğimiz incelemelerle, yatırımlarımızın son durumunu yerinde görme fırsatı bulduk. Oltu Belediye Başkanımız Adem Çelebi kardeşim ile birlikte, ilçemizin kalkınması için attığımız adımları değerlendirdik.

 

Dutlu Mahalle’mizde yapımı tamamlanan sulama göletimizi ziyaret ederek, Muhtarımız Osman Esen’in taleplerini dinledik. Ayrıca, sulama borularının ihalesiyle ilgili süreçlerin hızla tamamlanacağını ve hiçbir tarlanın susuz kalmayacağını müjdeledik.

 

 

İlçemizdeki tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi adına attığımız her adım, çiftçilerimizin emeğine değer katacak. Oltu’nun bereketli topraklarında, hep birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 31 Ağustos 2024 20:12

    Now TV...Sözcü TV...Halk TV..benimde izlediğim sevdiğim kanallar...AMA bu kanallar artık başıboş sokak köpekleri tarafından sakat kalan,parçalanan ve ölen çocukların, yaşlıların haberlerini ASLA yapmıyor...bir kedi ya da köpeğin başına bir şey gelince ayağa kalkıyorlar..İNSAN hayatı neden değerli değil..mama lobisi bu kadar mı güçlü?