Erzurumspor taraftarının duygularıyla oynamayın

Erzurumspor ile ilgili son günlerde ortaya atılan ‘ hayali satış’ iddiaları, Erzurumspor kulübünü içten içe çökertmeye matuf, birilerinin yeni bir oyunu ne yazık ki. Erzurumspor’u seven, taraftarıyım diyen, gönül veren herkes takımın düzlüğe çıkması için satışına karşı çıkmaz, borcu ödensin , takviye yapılsın ve play of’a oynasın .. Hatta isabetli ara transfer yapılırsa, bu takımın yenemeyeceği takım yok.. Hiçbir takımı da gözümde büyültmüyorum çünkü onların gözünde Erzurumspor güçlü bir takım bunu unutmayın. Ancak sezonun yarısında karşılaşılan oyunları hepiniz görüyorsunuz.
Sezon başlangıcında ortaya atılan pimi çekilmiş bomba, kulübün 30 milyona indirdiği hatta taksitlendirmeye çalıştığı borç miktarını 70 Milyona çıkardı. Birilerinden intikam almak için yapılan ‘ Katarlı işadamları takımı alacak ‘  oyunu Erzurumspor Kulübüne çok ağır bir zarara yol açtı.
Erzurumspor hiç kimsenin oyuncağı değildir bunun içine tüm eski-yeni yöneticiler de dahildir. Erzurumlu olan kendini Erzurumsporlu hisseden herkesin Erzurumspor kulübünün başarılı olmasını düşündüğünü biliyorum. Kişiler gelip geçici, Erzurumspor ise kalıcıdır. Bu mantığı herkes iyi bellemeli.
Gazetecilikte her şey konuşulur ama yazılmayacak diye konuşulan konular yazılmaz. Etik olan da budur. Erzurumspor Kulüp yöneticileri ile gece yarısı görüştüm, ama yazılmamak kaydı ile hiçbir şey konuşmadım. Ahmet Dal’a sordum “ el sıkışmışsınız, hafta sonu kulübü devrediyormuşsunuz ? nedir bunun aslı astarı?
Ahmet Dal, yorgun argın evinde ancak yakalayabilmiştim. Dün gece de hastahanede kolunda serum vardı ve hastalığa karşı savaş veriyordu.
Ahmet Dal, “ Biz ne Erzurum ne Erzurumspor düşmanıyız. Takımın borcu  ortada, tahtamız Euronun da 3 kat artması, ödeyemememiz nedeniyle  kapalı. Bizim gündemimizde Transfer yasağı nasıl açılacak, açılabilir, icradaki   dosyalar, ay sonunda oyuncuların transfer taksitleri, maaşları , kulüp çalışanlarının maaşları ve takımı ayakta tutmak için günlük harcamalar var. Devre arasında kamp yerinin ayarlanması, sonrası Pendik maçı hazırlıkları. Erzurumspor’a talip olan bir şirket ve işadamı kesinlikle yok. Böyle bir pazarlık ta yok.. Birileri Erzurumspor’u yıpratmaya çalışıyor. Taraftarın moralini bozuyor.. Sosyal medyada yazılan ‘takımı alıyorlar ‘ iddiaları tamamen yalan ve gerçek dışıdır. Biz Erzurum düşmanı mıyız ki böyle bir imkan var da elimizin tersi ile itelim. Ben Kulüp başkanıyım benim haberim yok ! olacak iş mi bu. Taraftarımızın duygularıyla oynuyorlar. Varsa biri hemen çıksın aramızda hemen  takımı devredelim, borcu ödesinler, transfer yapsınlar,  genel kurul hazırlığı da biter takımı devredelim.. Ama böyle bir şey yok.. yalan, külliyen yalan “ dedi.

 


BİRİLERİ ERZURUMSPOR TARAFTARINA HAYAL SATIYOR
Erzurumspor’a sezon başında oynanan oyunun , devamını izliyoruz..  Bunu niye yapıyorlar bilmiyorum ama, burada çifteyi yiyen Erzurumspor kulübü. Beni Ne Sekmen , Ne Ahmet Dal ne de başkaları hiç mi hiç ilgilendirmiyor .. İlgilendiren tek şey Erzurumspor’un kapısının açık kalması ve Erzurumlulara hiç değilse moral- motivasyon için başarı haberleri verilebilmesi..  Ama artık herkes uyansın ve bu yalan haberlere inanmayın. BU yalanları  yayanların kendileri bile inanmışlar ! hayretler içinde izliyorum. Yalan haber yayanlar bilsinler ki , Erzurumspor’a darbe vuruyorsunuz ! Tahtanın açılması için çaba sarfedilirken yine alacaklıların ekmeğine yağ/bal sürdünüz.. Yazık ediyorsunuz bu takıma.
Erzurumspor taraftarının duygularıyla oynayanlar  Mitomani hastalığına yakalanmışlardır. Efendiler  Mitomani hastalığından kurtulun, Rabbim şifa versin sizlere ..
not: Mitomani kısaca yalan söyleme hastalığı olarak tanımlanır. Mitomani hastalarına ise mitoman adı verilir. Bu kişiler, kendilerini yalan söylemekten alıkoyamazlar.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.