Spor Haber Girişi : 15 Eylül 2023 15:11

Erzurumspor Minik Ahmet’i misafir etti

Erzurumspor Minik Ahmet’i misafir etti

Geçtiğimiz günlerde gittiği bir camide formasının üstüne el yazısıyla Eren Tozlu’nun isminin yazılı olduğu fotoğrafı sosyal medyaya yansıyan Ahmet Fettah Karaoğlu’nu Erzurumspor tesislerde ağırladı.

 

 

Sosyal medyada gördüğü fotoğrafa kayıtsız kalmayan Erzurumsporlu futbolcu Eren Tozlu, minik Ahmet Fettah Karaoğlu’na formasını hediye ederek bir süre sohbet etti. Heyecanı ve mutluluğu yüzüne yansıyan minik Ahmet, Eren Tozlu’yu çok sevdiğini ve bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

 

Babası Yakup Karaoğlu ile kulüp tesislerine gelen Ahmet Fettah’ı Kulüp Başkanı Ahmet Dal karşılarken minik Ahmet Fettah’a isimin yazılı olduğu 25 numaralı formayı hediye etti. Başkan Dal, daha sonra tesisleri gezdirerek takımın antrenmanını birlikte takip etti.

Minik Ahmet ve babası Yakup Karaoğlu Futbol A Takımımıyla fotoğraf çekilip, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve Takım Kaptanı Mustafa Yumlu ile sohbet ederk kulüpten ayrıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.