Erzurumspor'da TOP patladı..!

2019-2020 sezonunda Hatayspor’dan sonra süper lige çıkan ikinci takım büyükşehir belediye Erzurumspor olmuştu. Ama ne var ki, 2020-2021 sezonunun en başarısız takımı da Erzurumspor oldu. Takım adeta ligin dibine demir attı. Teknik direktör değişiklikleri de takımı üst sıralara taşıyamadı. Takımın saha içerisindeki performansı, taraftara saç baş yoldururken, ligin sonuna yaklaşılırken umutları da her müsabaka sonrasında tüketiyor. Geçen yıl şampiyon olarak süper lige çıkan Hatayspor 7. sırada yer alırken, ikinci olarak süper lige çıkan BB Erzurumspor, 20. sırada. Play-off ile süper lige çıkan üçüncü takım Fatih Karagümrük ise süper ligde 8. sırada.

 

Yaz ve kış spor tesisleriyle adeta ülkemizin markası olan Erzurum’un futboldan yana yüzü bir türlü gülmüyor. BB Erzurumspor, süper ligde 6 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyetle küme düşmeye çok yakın. Lig boyunca 30 gol atıp, kalesinde 52 gol gören takımın bugün itibariyle puanı 28. Sahadaki oyunu ise ne siz sorun ne ben söyleyeyim...  Küme düşme potasındaki bir takıma yakışmayan oyunuyla her maç sonucunda umutları birer birer tüketiyor. Geride kalan maçların hepsinden galibiyetle ayrılması halinde ligde kalma şansı bulacak takımda, ne o ruh, ne o cesaret, ne de yürek var..!

 

Sezona Mehmet Özdilek yönetiminde başlayan BB Erzurumspor’da işler planlandığı gibi gitmedi. 10. haftada teknik direktör değişikliğine gidildi. Hüseyin Cimşir’le yola devam eden takımda beklenen hareket sağlanamadı. Daha sonra Mesut Bakkal ile tekrar topa vuruldu ancak top bir türlü ağlara ulaşamadı. İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı ancak üç gün sonra ilginç bir şekilde bu anlaşma iptal edildi. Ardından top, Yılmaz Vural’a teslim edildi. Ancak teknik değişiklikler takımda istenilen başarıyı sağlayamadı. Kısacası gelen vurdu giden vurdu. Süper ligin adeta averaj takımı oldu BB Erzurumspor…

 

 

Oynadığı maçlarda küme düşen takım değil de şampiyonluğu garantilemiş bir takım (!) performansı gösteren BB Erzurumspor’da gidişata balkırsa, hedef TFF 1.lig. Yolun sonu görünürken, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, takım için yardım gecesi düzenleyeceğini açıkladı. (Şimdiye kadar neredeydin diye kimse de sormadı) Her neyse, ligin dibindeki bir takıma kim destek olur, olursa takımın ligde kalmasına ne kadar faydası olur bu şimdilik bir muamma. Ancak görünen bu takım, bu oyunla bu ligde kalamaz.  

 

Lig boyunca gol ile tanışamamış forvete, topa vurmayı bilmeyen futbolculara sahip olan BB Erzurumspor’dan kimsenin ne umudu kaldı, ne de beklentisi. Zevk vermeyen oyunu, ruhsuz oyuncularıyla BB Erzurumspor’da top patladı. Malum patlak top ile de ne oyun oynanır, ne de başka bir şey…  Uzun lafın kısası; bize yeni bir top, yürekli oyuncular lazım.

 

Bekle bizi TFF 1. Lig… Geliyoruz..!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yavuz Zurnacı 09 Nisan 2021 21:18

    Canla başla ölümüne mücadmücadele eden bir futbolcu gösterin .,transfer ler yanlış oldu sezon başında hoca getiriyon hocanın istediği topçu tranfer edilmese fatura yönetimin dir.egerki istenilen futbolcular alınsaydı kötü gidişte ozaman fatura hocanındır.mesut hoca iyi kadro kurdu iyi puanlar aldı dursaydı konya ve gençler maçını kesin alırdık.bu şehre yazık butaraftara yazık hakemlerde Erzurum düşmanı heleki bardaki hakemler yaktı Erzurum lige tutunmak zor bakalım ne olcak. Saygılarımla İnşallah bundan sonra iyi şeyler olur.

  • Bünyamin Aygün 09 Nisan 2021 20:57

    Eleştiriyi şimdi değil Kayseri maçından sonra yapacaktiniz. Şimdi çok geç.