Spor Düzenleme Tarihi : 06 Ocak 2021 18:13 Haber Girişi : 06 Ocak 2021 18:14

Başakşehir:1 BB Erzurumspor:0

Başakşehir:1 BB Erzurumspor:0

Süper Ligin 17. Haftasında Başakşehir’e konuk olan BB Erzurumspor konuk olduğu Başakşehir’e 40. dakikada Gulbrandsen’in attığı gol ile 1-0 kaybetti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetirken, her iki takımında mutlak üç puan için mücadele verdi.

İlk yarıda ev sahibi Başakşehirspor’un her iki kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olurken, BB Erzurumsporlu oyuncular savunmada kalarak kontratakla etkili olmak istedi. Maçta dakikalar 40’ı gösterirken Başakşehir aradığı golü Visca’nın ceza sahasına gönderdiği sert topu kafa ile ağlarla buluşturan Gulbrandsen oldu. 1-0

Gol sonrası başka gol olmayınca ilk yarı Başakşehir’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı ilk yarı oynana oyunu tam tersi oynandı. BB Erzurumspor beraberlik için kanat organizesiyle oyunu rakip sahaya yığarken, Başakşehir ise kontrataklarla etkili olmaya çalıştı.Maç sonucunda ilk yarıda Gulbrandsen’in 40’ dakikada attığı gol ile Başakşehir 3 puanın sahibi oldu. 1-0

Medipol Başakşehir, bu sonuçla puanını 19’a çıkarırken Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 13 puanda kaldı.

 

Başakşehir: Volkan, Mahmut, Ponck, Epureanu, Hasan Ali, İrfan Can, Deniz, Berkay, Visca, Chadli, Gulbrandsen

Teknik Direktör: Okan Buruk

 

BB Erzurumspor: Farnolle, Cenk Ahmet, Teikeu, Hasan, Schwechlen, Donald, Osman, Obertan, Emrah, Novikovas, Gomes

Teknik Direktör: Mesut Bakkal

 

Gol: 40’ Gulbrandsen (Başakşehir),

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.