Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2024 16:56

YRP İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu oldu

YRP İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu oldu

2024 Yerel seçimler arafesinde Erzurum Yeniden Refah Partisinde il başkanı Adnan Bozan görevden alınırken yerine Ahmet Mustafaoğlu atandı.

Edinilen bigiye göre YRP Erzurum İl başkanı Adnan Bozan’ın aday belirleme sürecinde genel merkez yönetimi ile anlaşamadığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi.

YRP Genel Merkezince Erzurum İl Başkanlığına kurucu üye olan Ahmet Mustafaoğlu atanırken, yönetim kurulunda her hangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Yerel seçimler arafesine böyle bir değişimi değerlendiren yeni il başkanı Ahmet Mustafaoğlu “Genel merkezimizin takdir ettiği görevi dava şuuru ile kaldığı yerden çalışmalarımızı bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte sürdüreceğiz” dedi

 

Ahmet Mustafaoğlu Kimdir?

Ahmet Mustafaoğlu 1978 yılında Erzurum’da doğdu.  Elektronik Haberleşme ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. Genç yaşta siyasete atılarak Milli Gençlik Vakfı’na katıldı. Siyasi hayatı boyunca siyasi partilerin teşkilatlarında kurucu ve üye olarak görev yaptı. Tarım, İnşaat ve Bilgisayar sektöründe ticaret yapmakta. Yeniden Refah Partisi’nin ilk kurucularından olan Ahmet Mustafaoğlu siyasi hayatına Partinin Erzurum İl Başkanı olarak devam etmektedir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.