Erzurum Haber Girişi : 13 Ocak 2022 16:32

Vali Toraman, DAP İdaresi’ni ziyaret etti

Vali Toraman, DAP İdaresi’ni ziyaret etti

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede, Bölgede hali hazırda yürütülen ve önümüzdeki süreçte planlanan faaliyetleriyle ilgili Vali Toraman’a bilgi veren Başkan Demirdöğen, "Bölgenin ekonomik ve sosyal alanda kalkınması için çalışıyor, desteklediğimiz projelerle bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Vali Toraman ise, aralarında Elazığ’ın da içinde bulunduğu 15 ile hizmet götüren DAP İdaresi’yle işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi. Bölgenin potansiyeli dikkate alındığında, özellikle tarım ve hayvancılık projelerinin ağırlıklı olarak desteklendiğini söyledi. Desteklerini bu yönde yoğunlaştıran İdarenin bundan sonra da başarılı çalışmalar sergileyeceğine inandığını söyledi.

Vali Ömer Toraman’ın ziyaretine Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Elazığ Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan eşlik etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.