Spor Haber Girişi : 30 Kasım 2023 14:15

Vali Çiftçi’ye Mavi Beyazlı takım yöneticilerinden ziyaret

Vali Çiftçi’ye Mavi Beyazlı takım yöneticilerinden ziyaret

Vali Çiftçi’ye Mavi Beyazlı takım yöneticilerinden ziyaret

Erzurumspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yöneticiler, Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Erzurumspor ve futbol konuları üzerine sohbet ve istişareler yürütülen ziyarette, Vali Çiftçi; “Mavi beyazlı takımın kendi sahasındaki maçlarını tribünde heyecanla izliyorum. Pazar günü, Gençlerbirliği maçında da yerimizi almak istiyoruz. Takımımızı yakından takip ediyorum. 1. Lig’de sergileyeceğimiz iyi bir mücadeleyle inşallah Süper Lig’e çıkıp, hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.

Vali Çiftçi’ye teşekkür

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, ziyarete ilişkin yaptığı kısa açıklamada, “Erzurum’umuzda göreve başladığı andan itibaren sevdamız Erzurumspor’umuza olan ilgisinden ötürü Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi Bey’e, bizlere sunduğu desteklerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Ziyaretimizde Sayın Valimiz ile “Mavi Beyazlı” camiamızla ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduk. Futbol ve Erzurumspor tutkunu olan Sayın Valimizin, takımımıza olan ilgisi bizleri ziyadesiyle bahtiyar eyledi. İnşallah bu sevdaya gönül vermiş tüm herkesle ve vefakâr taraftarımızla birlikte Erzurumspor’umuzun başarısı için takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Erzurumspor Futbol Kulübü başkan ve yöneticileri, Vali Çiftçi’ye, 25 sırt numaralı, “Cumhuriyet” temalı forma hediye etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.