Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2024 14:36

Vali Çiftçi’den 30 Ağustos resepsiyonu

Vali Çiftçi’den 30 Ağustos resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni, Vali Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi Hanımefendi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

 

Kabul törenindeki konuşmasında davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Vali Çiftçi şunları söyledi: “Her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu tarihimizin dönüm noktalarından biri olan büyük zaferin yıl dönümünde, sevincimize ortak olduğunuz ve programımızı teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Vali Çiftçi: “Başta Cumhuriyetimizin banisi, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna seve seve can veren şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

 

 

 

Vali Çiftçi: “Şair Cahit Külebi’nin ‘Ağladığım senin içindir, /Güldüğüm senin için. /Öpüp başıma koyduğum /Ekmek gibisin’ dediği aziz vatanımızda, ezan sesleri altında, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde, hep beraber kıyamete kadar yaşamak aziz milletimize nasip olsun. Devletimiz ebed müddet olsun.  Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Zafer Bayramını tebrik ediyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.