Siyaset Haber Girişi : 23 Şubat 2024 17:10

Tavlaşoğlu; Yaparsa AK Parti yapar

Tavlaşoğlu; Yaparsa AK Parti yapar

31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandıran Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan adayı Eyüp Tavlaşoğlu, mahalle statüsündeki köylerle birlikte önceki gün semt pazarlarında esnafı ve vatandaşı dinledi. Selçuklu mahallesinde bulunan semt pazarına beraberinde Aziziye AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve MHP İlçe Başkanı Lokman Acar ile birlikte giden Tavlaşoğlu, AK Parti belediyeciliği ile Aziziye’nin gösterdiğıi gelişime dikkat çekti. Eksik olan ve talep edilen hizmetlerin yapılması içinde yerel seçimlerde destek istediklerini dile getiren Tavlaşoğlu, semt pazarı esnafının kapalı Pazar yeri isteklerinin de imkanlar dahilinde değerlendireceklerini söyledi. Aziziye Belediyesinin 69 kırsal toplamda 72 mahalleye hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Adayı Tavlaşoğlu, “Her zaman dedik yine diyoruz. Yapılacak bir hizmet varsa yine bu hizmet ancak AK Belediyeciliği ile mümkün olacaktır. Bugüne kadar hem genelde hem de yerelde AK Partinin 22 yılda büyük hizmetler verdiği inkar edilemez. Dün olduğu gibi bugünde yarında Halka hizmeti hakka hizmet şiarını taşıyan AK Parti hizmet çıtasını daha da yükseltecektir” diye konuştu.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE TAM KOORDİNASYON
Yerel seçimler sonrasında göreve gelmeleri halinde büyükşehir belediyesi ile tam koordinasyon ile belediyecilik hizmeti vereceklerinin altını çizen Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, “Hiç şüphesiz ilçe belediyelerinin tam anlamıyla ilçe sakinlerinin taleplerine cevap vermesi için büyükşehir belediyesi ile koordinasyon içinde olması elzemdir. Zira alt yapı ve üst yapıda birçok hizmetin sağlanmasında büyükşehir belediyesinden desteklerini talep edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet sekmen’in geçmiş dönemde belediyemize gösterdiği desteklerin bu dönemde de geleceğine inancımız tamdır.  Aziziye coğrafi yapısı itibariyle büyük bir alana sahip. Bayburt’a sınırı olan bir ilçeyiz. Merkez ilçeler içerisinde en fazla alana sahip olmamız belediye hizmetlerinde zorlukları ortaya koyuyor. Ama biz şikayet etmeden elimizdeki imkanları maksimum ölçekte kullanma çabasında olacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.