Kültür-Sanat Haber Girişi : 16 Haziran 2021 15:47

Raci Alkır GSL öğrencilerinden resim sergisi

Raci Alkır GSL öğrencilerinden resim sergisi

Erzurum Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları yılsonu sergisi Erzurum MNG Alışveriş Merkezinde sergilendi.

 

120 eserin yer aldığı serginin açılış törenine Erzurum İl Millî Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende Görsel Sanatlar Okulu davetlilere müzik dinletisi sundu.

 

 

Erzurum Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Ömer Coşkun sergiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “1998'den beri Erzurum'da eğitim-öğretime devam eden okulumuz, o günden bu zamana kadar istidadı olan gençlerimizi memleketimizin ihtiyaç duyduğu kültür ve sanat neferi olarak yetiştirmektedir. Her yıl yükseköğretim kurumlarına yönlendirdiği öğrencileriyle bu gururu yaşamaktadır. Tüm olumsuzluklara rağmen 400'ü aşkın çalışmanın imkân ve koşulları gereği sizlerle yaklaşık 100 âdetini paylaşabileceğiz. Her biri birbirinden kıymetli olan sanat eserlerimiz; minyatür, heykel, grafik, yağlı boya çalışmalarından oluşmaktadır. Yılsonu sergimiz, 15-16 Haziran tarihleri arasında, MNG Alışveriş Merkezinde siz değerli sanatseverleri bekliyor olacaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.