Siyaset Haber Girişi : 22 Kasım 2023 14:33

Orhan Bulutlar Palandöken’e aday adayı

Orhan Bulutlar Palandöken’e aday adayı

Eski Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yeniden Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) iki dönem belediye başkanlığı yapan ve yaptığı çalışmalarla takdir gören Orhan Bulutlar Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden aday adayı oldu. Bugün partili arkadaşlarıyla AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’na giden Orhan Bulutlar, resmi müracaatını ve belgelerini İlçe Başkan Yardımcısı Altan Aslan’a teslim etti.

2009-2019 yıllarında iki dönem Palandöken İlçe Belediye başkanlığı yapan Orhan Bulutlar, üçüncü kez aday adaylığı müracaatını yaptı. Orhan Bulutlar, şunları söyledi:

Bu ilçenin derdiyle dertlendim. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Biz geleceğe yönelik bir vizyon oluşturduk. Tecrübemle, bilgi ve birikimimle Palandöken’i daha yaşanabilir ve modern bir ilçe hâkline getirmek için üçüncü kez göreve talip olduk. Yüce Rabbim çıktığımız bu yolda, bizlere hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. AK Parti milletin bağrından doğan bir siyasi harekettir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük. Mesaimizi Palandöken ilçemizin refahı ve hizmetine adadık. Türkiye’ye çağ atlatan, tüm vesayetleri yıkan, bağımsızlık ve demokrasi destanı yazan AK Partimiz, belediyecilikte de çığır açmış, hayata geçirdiği hizmetlerle milletimizin gönlünde taht kurmuştur. AK kadrolar olarak insan merkezli yönetim anlayışımızla hizmet ve gönül belediyeciliğimiz ile aziz milletimizin kalbine dokunduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan teveccühü ve liderliğinde 2024 yerel seçimlerinden de inşallah zaferle çıkacağız” dedi.

 

BULUTLAR KİMDİR?

1958 Palandöken ilçesinde doğdu.

1978-77 imam hatip lisesinden mezun oldu.

1982 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu,

1985 yılında yedek subay olarak askerliğini tamamladı.

1986-Adalet Bakanlığı Eğitim Uzman Yardımcılığı görevini kazandı.

1988 Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen ve idari görevlerde bulundu.

1994 yılında Büyükşehir Belediyesi’nde müfettiş, daha sonra 2009 yılına kadar Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi ilk kuruluş teşkilatlanması komisyon üyesi görevinde bulundu.

Bir çok dernek ve sivil top kuruluşlarında başkan yardımcılığı ve başkan olarak görev aldı. Orta derece İngilizce bilmektedir.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.