Siyaset Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 17:14

Öncü; Türkiye kutlu yürüyüşüne devam edecek

Öncü; Türkiye kutlu yürüyüşüne devam edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Adayı Av. Fatma Öncü, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Şenkaya İlçesi ve Konaklı’ya çıkarma yaptı. Köy köy dolaşan Öncü, Şenkaya’da, İlçe Başkanı Ömer Faruk Özcan ve İlçe Belediye Başkanı Yavuz Bedir ile birlikte vatandaşları dinleyip notlar aldı. Anneler Günü vesilesiyle Aile temalı programa katılan Öncü, daha sonra Palandöken’in Konaklı Mahallesi’nde de ev toplantısına katıldı. Öncü toplantılarında özellikle kadınlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılını anlatıyor. Öncü; “Türkiye Yüzyılı, bizim yüzyılımız olacak. 85 Milyon vatandaşımızın tamamı ülkemizin elde ettiği kazanımlarla ulaşacak. Bu gün doğalgazımızla, petrol kuyularımızla, yerli otomobilimizle, sondaj gemilerimizle, savunma sanayimizle güçlü Türkiye gücüne güç katarak ilerliyor. Şimdi bu ilerleyiş için önümüze engel koymak isteyenlere inat 14 Mayısta kutlu yürüyüşe devam diyeceğiz” dedi.

 

TURİZM’DE ATAĞA KALKIYORUZ

AK parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Fatma Öncü, Erzurum’da yerel yönetimlerin turizm alt yapı projelerine 2002-2022 yılları arasında 102 milyon TL destek sağlandığını dile getirdi. Öncü, “Bu sayede Erzurum’da ki ‘İşletme Belgeli Konaklama Tesisi’ sayısı, yatak kapasitesi ve tesislerde konaklayan kişi sayısı her gün artmaktadır” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.