Erzurum Haber Girişi : 31 Ocak 2020 15:42

Öğrenci ve velilerden anlamlı destek

Öğrenci ve velilerden anlamlı destek

Türkiye’nin 7 bölgesinden 150 öğretmen, öğrenci ve veliler Elazığ ve Malatya’ya gönderilmek üzere atkı, bere ve eldiven ördü.   

 

 

 

Palandöken Polis Amca İlkokulu ve TOBB İlkokulu öğretmenleri Suat Alkan ve Demet Alkan’ın yürüttüğü “Kendime Yetiyorum eTwinning” projesi Ocak ayı etkinliği deprem dolayısı ile "Atkımı Örüyorum Kendime Yetiyorum" oldu.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından adeta seferberliğin başlatıldığı Erzurum’da deprem bölgesine yardımlar devam ediyor.

 

 

Palandöken Polis Amca İlkokulu ve TOBB İlkokulu öğretmenleri Suat Alkan ve Demet Alkan’ın yürüttüğü “Kendime Yetiyorum eTwinning” projesine Türkiye geneli 150 okul katıldığını belirten Suat Alkan, “Kendime Yetiyorum eTwinning” projesiyle Türkiye’nin 7 bölgesinden ortak olan öğretmen ve öğrenciler tarafından örülen yaklaşık 3 bin atkı, bere ve eldivenler Elazığ ve Malatya'ya gönderildiğini belirtti.

 

 

Suat Alkan, 2019 Ekim ayında başlayan projede amaç öğrencilerin öz bakım becerilerini geliştirmek olduğunu belirtti. Ayrıca ilkokul öğrencilerine yardımlaşma ve dayanışma farkındalığı oluşturmayı amaçlandıkları 4 aydır süren projenin Ocak ayı etkinliği deprem dolayısı ile "Atkımı Örüyorum Kendime Yetiyorum" oldu. Yüzlerce öğrenci ve velinin ördüğü dokuduğu atkı bere ve eldivenler proje kapsamında Elazığ ve Malatya'ya gönderilmek üzere Erzurum Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa’ya teslim edildiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.