Erzurum Haber Girişi : 05 Mart 2020 18:01

Murçak’tan Özel güvenlikçilere tek çatı çağrısı

Murçak’tan Özel güvenlikçilere tek çatı çağrısı

HABER MERKEZİ

 

Erzurum Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖGÜDER) Şube Başkanı Selçuk Murçak, mesleğine ve meslektaşına sahip çıkmak isteyen tüm Özel Güvenlik çalışanlarını teşkilatlanmaya davet etti.

ÖGÜDER Erzurum Şube Başkanı Selçuk Murçak, Derneğin Özel Güvenlik Görevlilerinden olduğunu açıkladı.

Özel güvenlik mesleğini ve ÖGÜDER’i kamuoyuna tanıtmak istediklerini ifade eden Murçak, “Derneğimizi, özel güvenlik mesleğini kamuoyuna tanıtmak, mesleki gelişime katkı da bulunmak, meslek taşları arasında mesleki ve sosyal dayanışmayı geliştirmek ve arttırmak istiyoruz. Aynı zamanda özel güvenlik görevlilerinin hak ve menfaatlerini korumak mesleğine gönül ve emek veren tüm meslektaşlarımızı tek bir çatı altında toplanmasını sağlamak amacıyla derneğimiz kurulmuştur.

Derneğimizin Genel Merkezi Kocaeli’dedir. Yurt içi ve yurt dışında şubeleşme çalışmalarına hızla devam edilmektedir. Mesleğine ve meslektaşına sahip çıkmak isteyen tüm özel güvenlikleri teşkilatlanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.