Siyaset Haber Girişi : 11 Aralık 2019 16:48

MHP’li Karataş’tan CHP’li Oğuz’a tepki

MHP’li Karataş’tan CHP’li Oğuz’a  tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un MHP ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Başkan Karataş açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

‘’Uzunca bir zamandır sesi soluğu çıkmayan, varlığıyla yokluğu arasında bir fark bulunmayan

CHP'nin Erzurum il teşkilatı suskunluğunu  bir facia basın açıklamasıyla bozdu.

Nispet bir delile dayanmayan, sağdan soldan duyduklarıyla siyasi bir etki yaratmaya çalışan

sayın Oğuz, yetersiz siyasi tecrübesi ile Millliyetçi Hareket Partisine sözlü saldırıda bulundu.

Müddei  iddiasını ispatlamakla mükelleftir, aksi takdirde müfteridir diyerek şunları belirtmek isterim.

Milliyetçi Hareket Partisi, Meşruiyeti  Milli irade olan, insan odaklı, seviyeli, ilkeli, dürüst bir siyaset anlayışı ile adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis etmeyi; toplumsal barış ve huzuru hâkim kılmayı, Yüce Türk Milletinin milli ve manevi değerleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkmayı, Devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, hak ve menfaatlerini korumayı, inançlı, yüksek ahlaklı ve çağın gerektirdiği niteliklere  sahip nesiller yetiştirmeyi kendisine amaç edinmiş siyasi bir partidir.

Asla yalan ve iftira atmayan, delilsiz ve de ispatsız konuşmayan siyasi  liderlere, yetkililere sahip bir teşkilattır. Tabi sizlerin bunu anlamasını beklemiyoruz.

Toplumun huzurunu kaçıran, insanların dengelerini bozan  her türlü yalan haber yapmak sizlerde bir kültür, bir yaşam tarzı haline geldi artık. Yakın zamanlarda bunların örneklerini sık sık yaşıyoruz.

Erzurum'a gelen 4 vekilinizle daha Erzurum'un kaç ilçesi olduğunu ve bu ilçelerin isimlerini dahi bilmeden ısrarla İspir ve Pazaryolu'nu seçmenizde ayrıca manidar bir durumdur.

Maksadınız öküz altında buzağı aramak, bunu anlıyoruz, lakin sizde şunu iyi anlayın, MHP Teşkilatlarıyla uğraşmak sizlere 10 numara büyük gelir.

Yolsuzluk ve haksızlık arıyorsanız kurduğunuz şer ittifakı sayesinde kazandığınız  İBB' ye  bakmanızı sizlere şiddetle tavsiye ederim.

Yaptığınız facia basın açıklamasında behsettiğiniz  faturaları, belgeleri kamuoyuyla paylaşmanız sizlerin samimi olduğunuzun göstergesi olacaktır. Aksi takdirde hafızalarımızda samimiyetsiz, yalan haberlere sırtını yaslayan, siyasi etiklere uymayan biri olarak yer alacaksınız’’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.