Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Şubat 2024 16:28

Mehmet Topuz ilk kitabı okuyucuyla buluştu

Mehmet Topuz ilk kitabı okuyucuyla buluştu

Gazetemiz Yazarlarından Mehmet Topuz'un "Söz Tekrara Düştü"  adlı denemeler kitabı okuyucuyla buluştu.

 

Beşeriyetin, edebiyat sosyoloji ve coğrafyadaki yerine dair, meseleleri mesele eden deneme tadında bir eser olduğunu dile getirem Mehmet Topuz, söz konusu kitap ile okuma sevdalısı olan kitleye bir nebze olsada katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi.

 

Yazar Mehmet Topuz ‘Söz Tekrara Düştü’ kitabıyla ilgili olarak şu ifadeleri paylaştı;

‘Biraz edebiyat, biraz düşünce ve dünya tarihinden süzülüp gelen kültürel birikim ve dünyanın oluşumundan bu yana yeryüzünün biçimlenmesi esnasında doğal güzellikler ve doğanın birikimi üzerine söylenecek birkaç cümleyle sorgulamakla meşgul olduğumuz yaşamın, doğanın felsefesine dairdi.

Ve hep aynı hikâye… Hikâyenin aynı olması insanlığın var olduğu günden beri görünen ve bütün bulguların insanın etrafında, kale surlarından çevrilmiş ve taştan yapılmış bir duvarın bir harçla harmanlanmış, kendi ördüğü kale duvarlarında taş olmasıydı bütün hikâye. Hep aynı hikâye dedim ya… Olması gerekende buydu… Hikâyenin aynı olması normaldi’

 

2024 ilk çeyreğinde okuyucusuyla buluşan "Söz Tekrara Düştü" Kitap Müptelası’nda online satışa sunuluyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.