Kıtlık yılı; 2023

Rahman buyuruyor ki; ‘’Dünya hayatı sakın sizi aldatmasın’’. Ne yazık ki dünya hayatının bir imtihan olduğunu hiçbirimiz tam olarak kavrayamadık. Anlamış olsaydık dünya Yunus’un dediği gibi; ‘’Mal da yalan mülk de yalan. Var biraz da sen oyalan’’ olacaktı. Bugün dünyayı yöneten 13 aile var. (Rothschild, Warburg, Rockefeller, Dupont, Russell, Onassis, Bundy, Freeman, Kennedy, Collins, Astor, Li ve Habsburg aileleri) Her şey bu 13 ailenin elinde ve her şeye onlar karar veriyor. Bu amcaların (!) yeni planı; kıtlık. Start aldı bile..!

 

Türkiye, birkaç yıl öncesine kadar tarımda kendi kendine yeten dünyadaki yedi ülkeden birisiydi. 2020 yılında ülkemizde köy nüfusu 5 milyon 878 bin. 2013-2020 yılları arasında toplam nüfus yüzde 9 artarken, köy nüfusu yüzde 11 azaldı. Yani köyde yaşayan her 100 kişiden 22'si şehre göç etti. Şehirler kilitlenirken, köyler virane bir halde. Tarım ve hayvancılık şehri Erzurum’da ise 417 bin 784 kişi şehir merkezinde yaşarken, köylerde yaşayanların sayısı ise 340 bin 495.

 

 

İngiltere’de büyük bir kriz yaşanıyor.  Marketlerde gıda, istasyonlarda akaryakıt yok. Tedarik için kamyon şoförü bulunamıyor. İngiltere ulusal istatistik ofisi verilerine göre; 2021 yılının ilk çeyreğinde 301 bin 497 kamyon şoförü varken, yılın ikinci çeyreğinde bu sayı 232 bin 942’ye düşmüş. Korona virüs yüzünden insanlar işsiz kalmış sebep bu. Ve 2023 yılında ise bu sorunu tüm dünya yaşayacak diyor İngiliz strateji uzmanları. Komplo teorisi mi dediniz. Haklısınız. Ama ne yazık ki, son iki yıldır komplo teorileri hep gerçek oluyor.    

 

İster inanın ister inanmayın ama bu amcaların (!) şakası yok. Plan hazır, program işliyor. Yerel tohumlarla tüm tarlalar ekilmezse, köyler cazip hale getirilmezse, köylü desteklenmez ve toprakla barıştırılmazsa daha doğrusu köylü yeniden milletin efendisi olmazsa, şehirliyi küresel kıtlık bekliyor..!

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Osman POLAT 01 Ekim 2021 20:06

    Bu 13 ailenin hepsi satanist. Şeytana tapiyorlar. Ve herşey ellerinde. Bu aileler yok edilmeden dünyaya huzur gelmez.

  • Yasin çelik 01 Ekim 2021 16:17

    Mükemmel olmuş