Erzurum Haber Girişi : 05 Mayıs 2020 16:03

Kent Konseyi Engelliler Meclisi kan bağışında bulundu

Kent Konseyi Engelliler Meclisi kan bağışında bulundu

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, kan bağışında bulundu ve Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda Türk bayraklarıyla bir araya gelen engelliler, kan stoklarının azalması nedeniyle Kızılaya destek vermek, Biz ize Yeteriz Türkiyem kampanyasına da Destek vermek ve sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla "Kanlarımızla da gönüllerimizle de yanınızdayız" sloganıyla kan bağışında bulunulup, engellilerin zarflarla verdikleri maddi yardımlarda toplandı. Havuzbaşı Kent Meydanında gerçekleşen etkinliğe Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu, Başkan Yardımcısı Burhanettin Yeşilyurt ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. 

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu, yaptığı açıklamada, engellilerin her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu göstermeyi amaçladıklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarını da bağış kampanyasına destek vermeye çağıran Keleşoğlu, şöyle konuştu:"Bugün sadece kanlarımızla değil, gönüllerimizle de burada bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayylip Erdoğan öncülüğünde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nda engellilerimizin gönüllerinden kopan bağışları zarflar içinde yetkililere teslim ettik. 22 engelli kardeşimiz bugün burada örnek teşkil eden bir davranışta bulundu. Bizler devletimiz ve milletimizin yanındayız bu zor günleri birlikte aşacağız diye konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.