Türkiye Haber Girişi : 30 Ocak 2020 15:42

KEDFE’den Elazığ ve Malatya Derneklerine ziyaret

KEDFE’den Elazığ ve Malatya Derneklerine ziyaret

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE),  İlimizde bulunan Elazığlılar ve Malatyalılar Derneğine ziyarette bulundular.  
Ziyarette KEDFE Başkanı Dursun yaşanılan deprem felaketi nedeniyle ölenlere Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyerek, her daim yanlarında olduklarını dile getirdiler. Her türlü desteğe açık olduklarını belirterek önümüzdeki günlerde depremzedeler için; bir tır kumanya ısıtıcı ve battaniyeden oluşan yardımı yönetim kurulumuz ve dernek başkanlarımızdan oluşacak heyetle bölgeye götürerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacaklarını ve deprem bölgesindeki depremzedeleri ziyaret ederek yanlarında olduklarını göstereceklerini belirttiler.
Başkan Dursun, Devletimizin, Bölgeye ciddi derecede tüm imkanları seferber ettiğini, Büyük Devlet olmanın gerekliliğini göstermiş olmasına rağmen, bizlerde karınca kararınca safımız belli etmek ve duyarsız kalmamak için bu yardım kampanyasını yaptıklarını söylediler.

 

 

Ziyarette; Dernek Başkanlarıda, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, her zaman Dadaşların varlığını yanlarında hissetiklerini söylediler. 
Başkanlar ayrıca Kedfe nin Kocaeli de iyibir sivil toplum kuruluşu olması ve yapılan faaliyetlerde, Anadolu insanının bir araya gelmeleri için gerçekleştirilen tüm faaliyetleri takip ettiklerini, bu hizmet ve faaliylerden dolayı memnuniyet duyduklarını ve bugünümüzde bizleride yanlız bırakmadıkları için ve yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.