Siyaset Haber Girişi : 09 Mart 2020 15:23

İyi Parti Meclis üyeleri AK Parti'ye geçti

İyi Parti Meclis üyeleri AK Parti'ye geçti

Erzurum'da, 31 Mart yerel seçimlerde İYİ Parti'den Palandöken Belediyesi meclis üyesi seçilen 2 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

 

İYİ Partili Palandöken Belediye meclis üyeleri Burhanettin Atmaca ile Sebeki Yılmaz'ın AK Partiye geçmesi dolayısıyla, AK Parti İl Başkanlığında rozet takma töreni düzenlendi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise AK Parti'nin uzun zamandır Türkiye'nin kaderinde çok etkili olan bir siyasi parti olduğunu söyledi. Yani Türkiye'ye daha önce de çok partiler gelmiş ama AK Parti kadar ileri seviyelere kadar hiçbir parti ülkemizi götürememiştir. Bu büyük parti halkımızın teveccühüne mazhar olmaya devam ediyor. Bu vesileyle bize geçmiş dönemlerde de yakın olan 2 kardeşimiz İyi Parti'den AK Partimize geçmelerinden memnuniyet duyuyorum ve partimizi hep beraber daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Atmaca ve Yılmaz'a AK Parti rozeti takıldı.

 

Törene, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, aralarında AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun da bulunduğu partinin ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.