İsyan Ediyorum...

Türk Milleti Soykırım Yapmamıştır..... 

Her 24 Nisan'da Türk Milleti olarak büyük acı çekmekteyiz. 1880'lerden itibaren başlayan Ermenilerin çete faaliyetleri ve bu çeteler tarafından şehit edilen masum sivil Müslüman Türk Milletinin evlatları....  

2021 yılında olduğu gibi bu yılda ABD Başkanı Biden 1915 yılında yaşanan olayları Türk Milletini suçlayarak Ermenilerin tarafını tuttu. Halbuki Alman, Fransız, İngiliz, özellikle Rus arşiv bilgileri Türk Milletinin masum, Ermenilerin suçlu olduğunu ifade etmektedir.  

1924 yılında Bükreş'te toplanan Ermeni Taşana komitesi toplantısında Ermenistan'ın ilk Başbakanı Ohannes Koçaznuni açıkça Türklerin masum olduğunu ilan ederek suçun kendilerinde Yani Ermenilerde olduğunu açıkça beyan etmektedir.  

Hal böyle iken TBMM'de milletvekili olarak görev yapan Türk Milletinin azılı düşmanları Türk Milletine saldırarak tarihi gerçekleri ters yüz etme gayreti içine girdiler.  

Bütün bunların sonucu kim olurlarsa olsunlar hepsine meydan okuyarak sesleniyorum:  

1- Kars, Iğdır, Ağrı, Muş, Van, Diyarbakır, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Maraş, Adana ve Erzurum'da şehit edilen masum sivil Müslüman Türk Milletinin haklarının korunamadığına isyan ediyorum.  

2- Resmi kayıtlara göre şehit edilen en az 519.000 Müslüman'ın manevi haklarının zedelenmesine isyan ediyorum  

3- Yıllardır Stratejik Ortağımız Amerikan Başkanının bu tarihi çarpıtan beyanatına isyan ediyorum.   

4- Yakılan Camilerimizin, Yakılan Köylerimizin masum sivillerinin manevi mirasına sahip çıkılamayışına isyan ediyorum.  

5- Camide yakılarak Şehit edilen Şevki dedemin, kardeşi Şahan dedemin ahrette yüzlerine bakamayacağım için isyan ediyorum.  

6- Boş yere büyük konuşanların konuşmalarının gereğini yapamayanların tutumuna isyan ediyorum.  

6- Üzgünüm. Büyük Türk Milleti... Üzgünüm.....!  

7- Kahrolsun Amerika ve onun yanında yer alanlar. Kahrolsun Tüm Emperyalist Türk Düşmanları...!  

Sonuç olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni idare edenlere sesleniyorum. Eğer acısını hissedecek, özür dileyecekseniz dedeleri Ermeni Çeteleri tarafından şehit edilen, köyü yakılan başta ben olmak üzere Türk Milletinden özür dilemelisiniz.  

Unutulmasın ki; Türk Milleti tarih boyunca asla soykırım yapmamıştır, lakin Türk Milleti Soykırıma Uğramış, büyük acılar çekmiş tek millettir.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.