Sağlık Haber Girişi : 01 Nisan 2022 10:02

İftar sonrası da hizmet verecek

İftar sonrası da hizmet verecek

Erzurum Şehir Hastanesi Ramazan ayı dolayısıyla gündüz poliklinik hizmetlerine ek 5 branşta akşam polikliniği hizmeti verecek.

Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlara, gece polikliniği hizmeti vereceklerini belirten Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim üyesi İbrahim Hakkı Tör, “Ramazan ayının gelmesi ile birlikte acil servisimizde oluşabilecek yoğunlukları önlemek ve hastalara daha iyi hizmet vermek amacıyla iftardan sonra akşam polikliniği hizmeti vereceğiz” dedi.

Başhekim Tör “Hastanemizde verilecek poliklinik hizmetleri Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Dahiliye ve hafta sonlarında ise Göz ve cildiye polikliniğimizdir dedi.

 Başhekim Tör gece poliklinik hizmeti almak isteyecek vatandaşlarımız MHRS 182 Hattı'nı arayarak ya da 'www.mhrs.gov.tr' adresinden randevu alarak muayene olabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.