Erzurum Haber Girişi : 09 Temmuz 2021 17:12

Halkbank Bölge Koordinatörü Hanifi Özünal  emekli oldu

Halkbank Bölge Koordinatörü Hanifi Özünal  emekli oldu

Halkbank Bölge Koordinatörü Hanifi Özünal  çalışma hayatına nokta koydu

Erzurum ve bölge illerindeki halkın sevgi ve saygısını kazanan Erzurum Halk Bankası Bölge Koordinatörü Hanifi Özünal 32 yıllık görevini tamamlayarak emekliye ayrıldı.

1989 yılında Halkbank Bursa Garajlar Şubesinde ilk görevine başlayan Özünal en son üstlendiği Erzurum Halk Bankası Bölge Koordinatörü görevini yine Erzurumlu olan Yener Işıldak’a devretti.

Halkbank Erzurum Bölge Koordinatörlüğü’nde yapılan devir teslimde duygularını dile getiren Hanifi Özünal, 32 yıllık görev süresince her zaman adaleti sağlamak ana düsturu olduğunu belirterek görev yaptığı il ve bölgelerdeki vatandaşların sorunlarını çözmek ve memnun etmek için gayret gösterdiğini söyledi.

Özünal “Görev yaptığım her kademede garibin gurabanın ve ezilenlerin yanında olmaya gayret gösterdim. Halkbank’ın kurumsal kimliğine uygun olarak esnaf, sanatkar, sanayici ve müteşebbislere devletimizin imkanlarını sunarak yardımcı olmaya çalıştım. Gönül rahatlığı ve huzurlu bir şekilde aldığım görev bayrağını arkadaşım Erzurum’un Narman ilçesinden olan arkadaşım Yener Işıldak’a devretmiş bulunuyorum. Görev süresi içinde bütün çalışma arkadaşlarıma ve görevimi devrettiğim hemşerimiz, arkadaşımız Yener Işıldak’a başarı dileklerimi sunuyorum. Eğer ki gök kubbede hoş bir seda olduysak ne mutlu bize” diyerek duygularını dile getirdi.

 Hanifi Özünal 1989 yılında Halkbank’ta başladığı çalışma hayatında sırasıyla;

Bursa Garajlar Şubesinde başlangıç Erzurum Şube memuriyet, Genel Müdürlük İç Kontrol Daire Başkanlığında 2001 den itibaren 6 yıl denetim misyonu, 2006 Gümüşhane Şube, 2010 Trabzon Ortahisar ve 2011 yılında Erzurum merkez Şube Müdürlüğü, 2017 yılından itibaren Bölge Koordinatörlüğü görevlerini başarıyla yürüttü.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Kurt 09 Temmuz 2021 19:54

    Hayırlı olsun müdürüm.