Kültür-Sanat Haber Girişi : 08 Aralık 2022 16:59

Halk Eğitimi Merkezi  kurslarına yoğun ilgi

Halk Eğitimi Merkezi  kurslarına yoğun ilgi

Palandöken Halk Eğitim Merkezi bünyesinde istihdamına yönelik ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla açılan mesleki kurslara ilgi artarak devam ederken,  2022 birinci aydan 12 aya kadar geçen süre içinde toplam bin 616 adet açılan kurslardan 35 bin 639 kursiyerimiz faydalandığı belirtildi.

Palandöken Belediyesi,  Okullar, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Mahallelerimizde ki Yaşam Merkezlerinde bulunan kurs merkezlerinde, toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda,  halkımızın kişisel gelişimlerine, meslek edinmelerine, istihdamına yönelik ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla açılan kurlara yenileri ekleniyor.

    Öte yandan, Kamu Kurumlarıyla ve Vakıflarla yapılan işbirliği protokolleriyle kurum taleplerine cevap veren kurslarda açılırken, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen Aile ve Çocuk eğitimlerine yönelik bilgilendirme eğitimleri de düzenleniyor.

  Palandöken Halk Eğitim Merkezi Yapılan geniş alan taramaları neticesinde, Halkın istek ve ihtiyaçlarına göre talep ettiği her alanda kurslar açıldığı ve Kursların tüm kurs merkezlerimizde tam gün tam yıl esası baz alınarak, haftanın her günü 07.00 ile 22.00 saatleri arasında devam ettiriliyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.