Eğitim Haber Girişi : 27 Kasım 2019 17:12

ETÜ yetenekli öğrencilere katkı sağlayacak

ETÜ yetenekli öğrencilere katkı sağlayacak

Erzurum Teknik Üniversitesi ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin "İş Birliği Protokolü" imzalandı.

MEB’e bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkan ve deneyimlerinden yararlanması, Türkiye’nin teknolojik ve endüstriyel gelişmelerine katkıda bulunma ve proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin gerçekleştirilmesi, protokol çerçevesinde hedeflendi.

 

ETÜ Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi'nin kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, yapılan protokolün Bilsem öğrencilerine hayırlı olmasını diledi, ardından İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a teşekkürlerini iletti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Acar 29 Kasım 2019 00:26

    Doğu üniversitelerine gelen öğrenciler maalesef diğer tüm bölgelerde yerleşemeyen ve puanı yeterli olmayan birkaç netle mecburen doğuya gelen öğrencilerdir. Yani malzemenin durumu bu!