Erzurum Haber Girişi : 05 Kasım 2022 21:04

ETB'de Hakan Oral güven tazeledi 

ETB'de Hakan Oral güven tazeledi 

Erzurum Ticaret Borsasında yapılan seçimde mevcut Başkan Hakan Oral güven tazeledi. 13 Grubun 8’ini kazanan Hakan Oral, üyelerden bir dönem daha yetki aldı.

Seçimlere kırmızı oy pusulası ile giren Hakan Oral, 13 Meslek Grubu’ndan 8‘ini kazanırken, mavi liste ile yarışan Cellat ise 5 grupta üstünlük sağlayabildi.Oy kullanma hakkı olan yaklaşık bin 200 üyenin bulunduğu Erzurum Ticaret Borsası seçimlerine ilgi  yoğun oldu. Büyük olgunluk içerisinde sonuçlanan seçimlerde yaklaşık 1000 üye oy kullandı.  13 Meslek Grubu’nda yapılan seçimlerde  8 grubu açık ara kazanan Hakan Oral Erzurm Ticaret Borsası Başkanlığına ikinci kez seçildi.

Seçimlerin ardından tıpkı 1 Nisan 2018 de olduğu gibi rakibini kucaklayarak birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Hakan Oral,”Biz Erzurum için görev istedik. Üyelerimizin teveccühüne teşekkür ediyorum. Abdurrezak Cellat Bey bizim Ticaret Borsamızın Yüksek İstişare Kurul Başkanıdır.  Yönetim Kurulu Başkanlığı bize nasip olmuştur. Hep beraber Erzurum için çalışacağız” dedi.

Erzurum Ticaret Borsası  Başkanı Hakan Oral, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Çok kıymetli dostlarım,
Bugün; öncelikle Cenab-ı Allah’ın izni, üyelerimizin desteği ve teveccühü, bizlerinde azim ve gayretiyle borsamızda gerçekleşen seçimi kazanmış bulunuyoruz. Bizlere, 4 yıl daha bu kadim şehire hizmet etme imkanı tanıyan üyelerimize, dostlarımıza ve yol arkadaşlarıma sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Verdiğiniz destekle daha çok çalışacak, üretecek ve üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Unutmayınız, bizim derdimiz koltuk değil, memleket. Allah bizleri önce kendine, sonrada siz dostlarımıza mahcup etmesin. Yolumuz bahtımız açık olsun.Biz birlikte büyük bir aileyiz"

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.