Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2024 18:02

Erzurumspor hazırılık kampını tamamladı

Erzurumspor hazırılık kampını tamamladı

Trendyol 1. Lig 2024/2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’dan beri çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Erzurumspor FK hazırlık kampını noktaladı.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde sıkı bir kamp dönemi geçiren mavi-beyazlı ekibimiz, bu dönemde oynadığı hazırlık maçları ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

03 Ağustos Cumartesi günü yaptığı son antrenmanın ardından 2 günlük izne çıkan futbol takımımız, 06 Ağustos Salı günü 17.00’da Erzurumspor Tesilerimizde toplanarak Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Trendyol 1 Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’la karşılaşacak olan Erzurumsporumuz, hafta boyunca bu karşılaşmanın hazırlıklarını devam edecek. 9 Ağustos Cuma günü havayolu ile Bandırma’ya hareket edecek olan takımımız Bandırma’da gerçekleştireceği son antrenmanla maç saatini bekleyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.