Spor Haber Girişi : 04 Temmuz 2024 15:55

Erzurumspor’da "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası

Erzurumspor’da

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, maddi destek bulmak için "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası başlattı.

Program öncesi salonda bulunanlara 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen Milli Takımımızın bir videosu izletildi. Millilerimizin başarılarıyla dolu görüntülerinin ardından Erzurumspor'un "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyasının tanıtım videosu yayınlandı.

 

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal’ın geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı ve İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde tanıtımı yapılan "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası üç aşamadan oluşacak. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kampanyadaki amaçlarını sıralarken, “Süreç daha hızlı ilerlesin, bir an önce tahtayı açalım, takviyelerimizi yapalım ve sezona en erken şekilde hazır başlayalım. Burada sadece tahta için değil geçen sezon kadromuzda olan oyuncularımızın alacakları maç başları ve bonusları var, bu seneki peşinat ödemeleri olacak ve transfer yaptığımız oyunculara da ödeme yapmak zorundayız. O yüzden bu kampanyayı çok önemsiyoruz. “Küllerimizden doğacağız” kısmından, “küllerimizden doğuyoruz” kısmına geldiklerini belirten Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Yarın inşallah “Küllerimizden Doğduk” diyeceğiz. Biz insanlık olarak şu asırda zor günlerden geçiyoruz. Sadece maddesel şeyler değil, manevi olarak da çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Bizim bu işlerden ne siyasi ne de ticari hiçbir beklentimiz yok, olmadı da. Zaten ne siyaset için bu iş yapılır ne de ticaret için. Biz Erzurumspor’u seven herkesten razıyız, herkesin bizden razı olmasını da bizi sevmesini de beklemiyoruz. Ben bu kulübe adım attığımdan itibaren şunun farkına vardım. O kadar çabalama ve gayret etmenize ve adeta savaşmanıza rağmen herkesi memnun edemiyorsunuz. Ve anladım ki sizin çabalarınıza rağmen sizin iyi niyetinize rağmen yaptığınız her işten rahatsız olan birileri olacak” dedi.

 

Mehmet Sekmen: Transfer tahtası açılacak

Süper Lig’de tutunmanın Erzurumspor gibi Anadolu takımları için çok zor olduğunu anlatan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, transfer tahtasını açacaklarını ve bundan hiç kimsenin şüphesinin olmamasını ifade ederek, “Daha önce Kulüpler Birliği Başkanlığı yapmış birisi olarak söylüyorum. Altyapısı güçlü olan takımlar ancak Süper Lig’e çıkabilir ve maddi güçleri ile birlikte var olabilirler. 10 yılda Erzurumspor’umuzun var olması için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Bilindiği gibi bu zorlu ve meşakkatli yolda gün geldi üzüldük gün geldi sevindik. Ama hiçbir zaman yılmadık. Yaşadığımız zorlukları ortak akılla, birlikle, beraberlikle, bizi biz yapan değerlerle aştık. Bu güzel buluşma vesilesiyle bir kez daha yinelemek istiyorum. İnşallah tahtamızı açacağız ve mazisi başarılarla dolu takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu vesileyle başta Ahmet Dal kardeşimi verdiği mücadeleden ötürü kutluyorum. Yönetimimizi, Hakan Kutlu Hocamı ve aslan yürekli futbolcularımızı da kutluyorum. 2 yıldır her türlü zorluklara ve puan silinmesine karşın inanılmaz bir mücadele örneği sergilendi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Benim de Erzurumspor’umuza kampanya süresince de tüm desteğimi vereceğimden hiç şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.

 

Vali Çiftçi’de forma aldı

Erzurumspor’un "Küllerimizden Doğuyoruz" kapmanyası tanıtım programına katılan Vali Mustafa Çiftçi, bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına Milli Takımımızın başarısını tebrik ederek başlayan Vali Çiftçi, "Milletimizin bu tür başarılara çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Milli Takımımıza huzurlarınızda başarılar diliyorum, ayrıca dünkü almış olduğu galibiyetten ötürü de tebrik ediyorum." dedi.

Vali Çiftçi Erzurumspor'a gönül veren katılımcılara şöyle seslendi:

"Erzurum'da göreve başlamadan önce bilmem gereken neler var diye yerel basını şöyle bir taradım. Dikkatimi çekenler arasında birincisi 2. OSB, ikincisi de Erzurumspor Kulübü’nün tahtayı açamaması oldu. Geldim gördüm ki Erzurumspor bütün imkânsızlara rağmen kulüp başkanı, teknik direktörü sporcularıyla birlikte gayet başarılı bir sezon geçirdi. Mavi-beyazlı takımımız ligi orta sıralarda tamamladı. Bu bir aşamaydı. İnşallah bu sezon, Erzurumspor'un daha başarılı olacağına, daha iyi sonuçlar elde edeceğine, bir üst lige yükseleceğine canı gönülden inanıyorum. Çünkü şehirde böyle bir birlik ve beraberlik var. Taraftarıyla, başkanıyla, milletvekilleri ile bürokratlarıyla bu başarıya inanmışlıkları var. Bu da sonuca yansıyacak. İnşallah, Erzurumspor geçmişte olduğu gibi bu yıl da bir üst lige yükselmeyi başaracak. Sayın başkanımız da tahtanın açılacağı müjdesini verdi. Erzurum'un önü açıldı; inşallah bundan sonra daha güzel günleri, başarıları bu şehirde yaşayacağız."

Programın sonunda Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve Erzurumspor sporcuları bu sezon kullanılacak olan takım formalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.