Erzurum Haber Girişi : 15 Eylül 2022 18:22

Erzurum GSİM ile İŞKUR’dan TYP protokolü

Erzurum GSİM ile İŞKUR’dan TYP protokolü

Covid-19 salgını nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bakanlığına bağlı yurtların ihtiyaçlarının giderilmesi ve öğrencilerin barınma şartlarının iyileştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere  Erzurum merkez ve Erzurum iline bağlı ilçelerde bulunan KYK’larda görev yapacak toplam 59 kişilik kontenjanla Toplum Yararına Programı düzenlenecektir.

      Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile Erzurum İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu tarafından İŞKUR İl Müdürlüğü toplantı salonunda  protokol imzalandı.

    Protokolle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne KYK’nın bulunduğu  Horasan, Narman, Oltu, Aşkale, Uzundere, Pasinler, Aziziye, Palandöken, Yakutiye ilçelerine toplam 59 kontenjan dağıtımı yapıldı. TYP programında görev alacaklar 27.09.2022/26.02.2023 tarihleri arasında çalışacak olup başvuruları 16.09.2022 ile  20.09.2022  tarihleri arasında  esube.iskur.gov.tr web  adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifresiyle veya ALO 170  kanalı ile alınacaktır.

İŞKUR İl Müdürü Sayın Mutlu ;ise öğrencilerimizin eğitim ve öğretim  süreçlerinde konaklama yapacağı KYK’da  daha hijyenik ve daha  temiz ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan TYP programlarını başlatmaktan mutluluk duyduğunu belirterek 2022-2023 Eğitim –Öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztürk ise Covid-19 salgını nedeniyle yurtların ihtiyaçlarının giderilmesi ve öğrencilerin barınma şartlarının iyileştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere  düzenlenen Toplum Yararına Programı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne müteşekkiri  olduğunu belirtti

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.