Eğitim Haber Girişi : 17 Haziran 2022 16:40

Erzurum'da öğrencilerin karne heyecanı

Erzurum'da öğrencilerin karne heyecanı

Erzurum'da 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle bugün öğrenciler karnelerini aldı.

 

 

Erzurum'da bin 130 okulda 162 bin 642 öğrenci karne alarak 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamladı. Şükrüpaşa Şehit Kadir Kayveni İlkokulunda düzenlenen törende Vali Yardımcısı Can Atak ve Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz öğrencilere karne ve hediyelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Vali Yardımcısı Atak ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, öğrencilere güzel temennilerini iletti.  

 

 

Karne dağıtımı sonrası bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, “Erzurum'da 11 bin 350 öğretmenimiz yaklaşık 165 bin öğrencimizle eğitim öğretim yılını tamamlamış olduk. Yine Erzurum'da yaklaşık bin 300'e yakın okulumuzda bugün itibarıyla yaz tatiline girmiş bulunacağız. Ben tüm çocuklarımıza, tüm öğrencilerimize buradan şunu ifade etmek istiyorum, tatilde dinlensinler. Kitap okumayı ihmal etmesinler ama arkadaşlarla oynamayı, dinlenmeyi, aile büyükleriyle bir arada gelmeyi de unutmasınlar. Ben bu vesileyle tekrar tekrar tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimize, velilerimize eğitimin tüm paydaşlarına bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

 

Karnelerini alan öğrenciler sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra 3 aylık tatillerine başladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erder Tepesi 23 Haziran 2022 13:20

    İyi güzel de Erzurum 2022 YKS'de 81 il içinde, 53' üncü sırada yer aldı. Bu ülkede 67 il varken Erzurum eğitimde 15 veya 16. sırada yer alırdı. Hele bakınız ki bu şehir nerelere düşmüş. Ne olacak belli ki sahipsiz bir şehir. Erzurum neden burada? Neden tedbir alınıp bu seviye yükseltilmedi ? Yetkililer bunun cevabını Dadaşlara vermelidirler. Erzincan, uşak bile Erzurum' un üstünde. Bu çocuklarımıza yazık değil mi? Erzurum ve bu serhat şehrinin çocukları buna layık değil mi? Hem de en iyisine layık. Ama bunu kime anlatacaksın ki...