Siyaset Haber Girişi : 20 Mart 2023 17:00

Erol Korkut AK Parti'den aday adayı

Erol Korkut AK Parti'den aday adayı

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilere aday adaylıkları müracaatları devam ediyor. Erzurum’da Mali Müşavir Erol Korkut’ta AK Parti ‘den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Adaylık müracaatını AK Parti il başkan yardımcısı Mehmet Akarsu’ya sunan Erol Korkut, “Siyaseti halka hizmet aracı olarak gördüğüm ve bu hizmeti yapabileceğim zeminin de AK Parti olduğu için aday adayı oldum” dedi.

Yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirten Erol Korkut, çeşitli siyasi parti teşkilatlarında alt ve üst kademelerinde görev yaptığını hatırlattı. AK Parti’nin kurulma aşaması ve sonrasında il ve ilçe yönetimlerinde aktif görev ve yöneticilik yaptığını dile getiren Korkut, siyasette hizmetin yapılmasında parti teşkilatlarının sürükleyici rolünün bir gerçek olduğunu ve bu gerçekle birlikte hareket edeceğini kaydetti.

 

AK Parti Genel Merkezi ve Erzurum teşkilatlarının kendisine temsil yetkisi vermesi halinde, Türk kültürü ve ananelerine bağlı kalmak şartıyla, gelişen ve değişen dünya ölçeğinde, Türkiye ve Erzurum için bir çok projeye imza atmaya hazır olduğunu belirten Erol Korkut, “Yaşadığımız bölge başta olmak üzere Erzurum’un son yıllarda yaptığı atılım ve yeniliklerle birlikte daha ileri seviyelere her alanda ve her anlamda hak ettiği yerlere gelmesi için parti teşkilatları ile işbirliği içinde adımlarımızı atacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da; parti teşkilatlarımız başta olmak üzere değerli kardeşlerimin desteği ve teveccühü ile şahsıma Erzurum’umuzu temsil yetkisi verilmesi halinde, Erzurumlu hemşerilerimin hizmetinde olacağımın bilinmesini isterim”

 

 

Erol Korkut kimdir:

1970 Erzurum /Oltu doğumlu olup, 1993 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olup Mali Müşavir Bağımsız Denetçi olarak Erzurum merkezde serbest çalışmaya başladım.

AK Parti kuruluş aşamasında bulunup 2 dönem merkez ilçe Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı, 2 dönem Erzurum Ak Parti il yönetim kurulunda Mali ve İdari işlerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 2 dönem Ak Parti Millet vekilliği Aday Adayı oldum 1 dönem Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Aday adayı oldum 3 dönem Erzurum Müsiad Yönetim kurulunda Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulundum.Ak Parti kurulmadan önce  Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Yönetim kurulu üyeliği yaptım.Milli gençlik Vakfında Yönetim kurulu üyeliği yaptım. 1993 yılında Evli 4 çocuk babasıyım.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 25 Mart 2023 11:51

    Sayın editör, iki gün önce, MHP Erzurum il başkanının, hurma dağıtmakla ilgili bir haber vardı. Bu habere bir yorum yazdım. Yazdıklarım gerçeklerdi. Bu haberi apar topar hemen siteden kaldırdınız. Demek ki siz de siyasi yelpazenin içindesiniz. Ama yakında bunları sorgulayacak bir molla kasım çıkacak. Bir gazeteci tarafsız olur, eleştirir hele gerçekleri halının altına süpürmez. Bekleyip göreceğiz. Ramazan'ıniz hayırlı olsun. Selamlar.