Erzurum Haber Girişi : 23 Aralık 2022 14:16

Engelsiz yarınlar için bir araya geldiler

Engelsiz yarınlar için bir araya geldiler

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu ve  Başkan yardımcısı Burhanettin Yeşilyurt ve Milli Sporcu Doğan Hancı ,Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın  makamında bir araya gelerek  Üniversite-Kent Konseyi işbirliği ile yapılacak bir dizi etkinlik ve proje için görüşme gerçekleştirildi.

 

Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin talep ve sorunları Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu tarafından Rektör Çomaklı’ya iletilip gündemdeki konularla hakkında istişare edildi.

 

Üniversite-Kent Konseyi işbirliği ile Erzurum’da öğrenim gören engelli öğrenciler ile  Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinin birbiri ile  tanışıp ,işbirliği yapıp, projeler  üretmeleri için tanışma yemeği düzenleyecekler. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi  ve Atatürk Üniversitesi Tebriz Kapı Sosyal Tesislerinde,Engelli vatandaşlar için  Hat Yazı Sanatı diğer adıyla  Hüsn-i Hat Sanatını öğretmek için alanında uzman Öğretim Üyesi ile hafta sonu kurs programı  düzenecek.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.