Erzurum Haber Girişi : 05 Haziran 2022 16:46

Engellilerden Ecdada Saygı temizliği

Engellilerden Ecdada Saygı temizliği

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Erzurum'un manevi ve nadide mekanlarında olan Aziziye Tabyalarında çevreyi temizleme etkinliği düzenledi.

 

"Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi "Çevreye Saygı, Ecdada Saygıdır" teması ile Tabyalarda ve şehitliklerde bulunan çöpleri toplayarak çevre temizliği etkinliği düzenleyen Engelliler Meclisi yaptıkları çalışma ile takdir topladı.

 

Erzurum Tabyalar mevkiinde düzenlenen çevre temizleme etkinliğine, Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclisi üyeleri katıldı.

 

 

Ortopedik, görme ve işitme engelli bireylerden oluşan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Tabyalar, çevresi ve şehitliklerde saatlerce süren çevre temizlik çalışması yaparak çevrenin doğal görüntüsü bozan çöpleri toplayıp ecdada olan saygısını tescilledi.

 

Doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi, çarpık kentleşme, sanayileşme, atıkların çevreye aktarımı sonucunda oluşan çevre sorunları insanlığın geleceğini tehlikeye atan boyutlara ulaştığını dile getiren Meclis Başkanı Abdullah Keleşoğlu, çevrenin korunması ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacı ile yapılan çalışmaların ortak gayesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak olduğunu hatırlattı.

 

 

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu, ”Yürümekte ve görmekte zorlanan engelli kardeşlerimin her şeye rağmen azimle saatlerde çevredeki çöpleri toplayarak ecdada saygısını sunması bizleri gururlandırmıştır. Tabyalarda Çevreye Saygı, Ecdada Saygıdır" etkinliğine destek, katkı ve çalışmalarından dolayı Engelliler Meclisi üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.