Spor Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 18:30

En büyük engel transfer tahtası

En büyük engel transfer tahtası

BB Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, 3 Temmuz Sürecinden sonra ilk kez basının karşısına geçti. 3 Ağustos’ta yapılacak olan kongre için çalıştıklarını ifade eden Dal, bir yandan da transfer tahtasını açmak için mesai harcadıklarını söyledi. 3 Ağustos’un milat olacağını vurgulayan Dal, “Köprünün üstündeyiz, köprü yıkılırsa hepimiz sele kapılıp gideriz. Bu kulübe sahip çıkmak ben Erzurumluyum diyen herkesin görevidir” dedi.

 

3 Temmuz 2022 tarihinde Yönetim Kurulu Kararıyla Kulüp Başkanlığına seçilen ve 3 Ağustos’ta yapılacak olan seçimli olağanüstü kongre öncesinde liste çalışmalarını sürdüren Ahmet Dal, ilk kez kulüp başkanı olarak basın mensuplarının karşısına geçti.

Yönetimdeki kurmaylarıyla birlikte Hilton Garden Inn Otel’de yemekli basın toplantısında konuşan Ahmet Dal, bir yandan 3 Ağustos’ta yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurula hazırlandıklarını belirtirken bir yandan da transfer tahtasını açmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.