Dadaş son noktada...

DADAŞ SON NOKTADA..

TAHTA YA AÇILACAK, YA AÇILACAK..

Erzurumspor şanssızlıklar, çeşitli maddi problemler ile ligin başından bugüne gelirken 20 puan toplayabildi. Herkes izliyor , takıma takviye olsa , bu takımın deviremeyeceği takım yok.. Hele hele son anda kaybedilen 3 puanlar ile bugün en az Erzurumspor’un puanı 35 olacak idi. Olmadı , olamadı , geriye değil ileri bakmak gerek.. 20 puan da hiç yoktan çok çok iyidir.

Mağlup ettiğimiz takımlar da koşmayan oynamayan takımlar değiller idi. İkinci yarıya hepsi transferle başlayacak.. Yani o mağlup edilen takımların yerinde yeller esecek daha güçlü takımlar çıkacak Erzurumspor’un karşısına.

Hedef, Erzurumspor’un kurtarılmasından başka bir şey olmamalı. Eleştirenlerin de ortak hedefi zaten takımın kurtarılması. Şu anda takımın kurtarılması için tek yol var , o da “ tahtanın açılması “.. Tahta açılırsa , Muzaffer Bilazer hocanın talepleri doğrultusunda takım takviye edilebilecek..

Yönetimin gücü, 77 Milyonu ödemeye de bu haliyle bu takımı sürüklemeye yetmez gibi görünüyor.. Ayrıca takımın günlük ve aylık harcamaları da dikkate alındığında hem borç kapatmak hem de günlük ihtiyaçları karşılamak yönetimin altından kalkacağı bir durum değil. Seçildiler ama hangi yükün altında olduklarının daha farkında değiller. Borcun ödenmesi ve bu takımın acilen şirketleşmesi gerekiyor. Ama kim şirketleştirecek? Eski borçlar ne olacak? Bunlar cevapsız sorular..

 

 

Erzurumspor’u yeniden kurup bu günlere getiren Sayın Mehmet Sekmen’in yapması gereken en büyük iyilik, takımın kapalı tahtasını açtırmak olmalı. Geçtiğimiz ay bir sohbette yanlış hatırlamıyor ise Sayın Sekmen’in “ 70 milyon ödenmeyecek borç değil ama, top oynamadan bu paraları ödemek ağrımıza gidiyor. Oynamadıkları halde bu icra alacakları nedeniyle borçlar katlanmış durumda.. “ şeklindeki demecinden hareketle, Erzurum kamuoyu adına “artık tahta konusunun kapanma zamanının geldiği konusunu hatırlatmada bulunmak istiyorum.

Sayın Sekmen takımın durumu iç açıcı değil. En kısa zamanda “Tahta ya açılmalı , ya açılmalı “.. Bu takımdan buraya kadar.. Bunlar da sonuçta etten kemikten insan , hepsinin bir gücü ,bir kapasitesi var 30 yaşın üzerinde 11 de oynayan oyuncular var.. Bu şekilde devam edemez, siz de iyi biliyorsunuz.

Bu takım, kim ne derse desin 6-7 takviye ile Play of oynayacak durumda! Oyuncu sakatlanıyor alternatifi yok! Kampanya mı açılacak destek olalım açalım, maddi durumu iyi olan biraz fazla destek olsun, olmayan vermese de olur. Ancak bu takımı yüzüstü bırakmamalıyız. Madem bir ağalık yapıp bu takımı kurdunuz buraya getirdiniz, yarı yolda bırakmayınız…

Sonra ne mi olacak? Kürşat Karakaş’ı ya da bu işi yapabilecek birileriyle oturup konuşun, lig bitiminde takımın geleceği de belli olsun ve bu yük sizin de omuzlarınızdan kalksın. Önümüzde seçim dönemi var, bu takım “seçim zahiyatı olmasın ! “. Takdir sizlerin..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ayhan karataş 19 Aralık 2022 21:21

    evet çok doğru önümüzde bir seçim var ve erzurum herzaman devletimiz sayın cumhur başkanımız (REİS)bizden ne istediyse biz daha fazlasını verdik hiç erzurum dan eli boş göndermedik şimdi sıra bizde çokmu şey istiyoruz bilmiyorum ama bir stadyum birde tek sevdamız olan erzurum spor umuzun tahtası sayın cumhurbaşkanı bizi duymalı dadaş lara kulak vermeli bence