Siyaset Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 16:40

Çelik, pazar esnafını dinledi

Çelik, pazar esnafını dinledi

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, dünkü seçim gezisinde Salı Pazarı esnafıyla buluştu. Merkez İlçelerde ev toplantılarına da katılan Milletvekili Adayı Çelik, Aras Elektrik AŞ çalışanlarını ve ardından Palandöken İlçesi’nde site toplantısına iştirak etti. Cuma günü yapılacak olan Miting için vatandaşlara davet çağrısını yineleyen Çelik, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde beklenenin üzerinde oy ile yeniden iktidara geleceklerini kaydetti. Vatandaşların Cumhurbaşkanına ve AK Partiye teveccühünün artarak devam ettiğini söyleyen Çelik, “Özellikle son dönemlerde açıklanan müjdeler ve Savunma Sanayimizdeki önemli gelişmeler, doğalgaz ve petrol rezervinden dolayı ekonomimizde oluşan güzel hava bizim işimizi daha da kolaylaştırdı. Zaten Cumhurbaşkanımızın halkımızın içinde hakikaten çok özel bir yeri var. Bunu bir kez daha gördük” şeklinde konuştu.

 

ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminin ardından Türkiye Cumhuriyeti için Şahlanış dönemi başladığını dile getiren Milletvekili Adayı Ayşe Deniz Çelik, 2023 yılında yeniden iktidara gelinmesiyle yeni bir döneme girileceğini aktardı. Türkiye’nin uluslararası arenada söz sahibi olan devasa projeleri ile gıpta ile bakılan bir ülke konumuna geldiğini söyleyen Çelik, “2002 yılı öncesinden çok ama çok daha farklı bir Türkiye görüyoruz. Her gün katlanarak büyüyen ekonomisi dünyada meydana gelen ekonomik krizlerden en az şekilde zarar görmüştür. Avrupa’da ekonomiler çökerken, Türkiye’de yatırımlara ara verilmemiş, bilakis daha da artmıştır” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.