Eğitim Düzenleme Tarihi : 20 Ağustos 2020 10:58 Haber Girişi : 20 Ağustos 2020 11:00

Bugünün küçük geleceğin büyük mucitleri

Bugünün küçük geleceğin büyük mucitleri

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aziziye Gençlik Merkezi'nde Tasarım Atölyesi’nde eğitim gören minik mucitler kabaktan araba ve uçak tasarımları yaptı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün insan odakları hizmet ve projeleri devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakarlığı’nın Deneyap Projesi kapsamında oluşturduğu Tasarım Atölyelerinde bugünün minik geleceğin büyük mucitlerine teknoloji ve tasarım eğitimi veriliyor.

Erzurum GSİM Aziziye Gençlik Merkezi bu kez minik çocuklar eğlenceli bir çalışmanın içine girerken, bir yandan da önemli bir geleneği yaşatmanın sevincini yaşadılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aziziye Gençlik Merkezi gençlerin kişisel gelişimlerini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Gençlik Liderleri Yavuz Selim Turgut ile Yaser Taşkesenlioğlu bu defa gönüllü gençlerle tarladan topladıkları kabaklarla hayal dünyalarında ki araba ve uçak modellerini yaparak güzel bir çalışmaya imza attılar.

ESKİ BİR GELENEĞİ GÜMÜZE TAŞIDILAR

Günümüzde son teknoloji ile üretilen oyuncak dünyasında minik çocuklar gençlik liderleri nezaretinde önemli bir geleneği de günümüze taşıma şansı buldular.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.