Bu havalar bizi mahvediyor..!

Toprak ve hava dengesi yıllardır bozuluyor. Yeryüzü, gökyüzü ve yeraltına sürekli müdahale ediliyor. Sonra da seller, afetler, depremler çoğaldı deniliyor. Tüm yurtta olduğu gibi gökyüzüne en yakın şehir Erzurum’da zehirleniyor..!

 

Günümüzde doğal afetlerin yüzde doksanı insan müdahalesiyle gerçekleşiyor. En yakın örneği birkaç gün önce yapay yağmur için bulut tohumlama yöntemini kullanarak milyarlar harcayan Dubai’de yaşandı. Yer yerinden oynadı, Arap çöllerinde.

 

Gökyüzüne hiç bakar mısınız? Oysaki Allah, Kaf suresi 6. ayette, gökyüzüne bakmanın bir ibadet olduğunu söyler... Her neyse, dönelim konumuza. Uçakların arkasından oluşan ve uzun süre kaybolmayan izler var ya işte o izlerle dünya zehirleniyor. Gök kubbemiz, 1990 yılından beridir NATO'ya üye ülkelerin askeri ve sivil uçakları tarafından spreyleniyor. Pınar başındaki su şehri Erzurum bile..!

 

 

Amaç, insanların kolay hastalanması, kısırlaşması ve daha çok ilaç tüketmesini sağlamak. Spreylerle oluşturulan yapay bulutlarla, güneş ve yıldızların etkileri kırılıyor. İnsanların içine kapanık, bencil ve duyarsız, burunları tıkalı, nefesleri düzensiz ve sürekli hasta olmaları hedefleniyor. Havadaki nem oranı artırılarak, mevsimler birbirine karıştırılıyor, çeşitli böcek ve kuş türleri yok ediliyor. Şu günlerde tüm dünya bunlarla çalkalanıyor. Bu mevzuya Chemtrails deniliyor. Bir araştırın isterseniz.

 

Çoğu insan bunlara komplo teorisi diyor. Fakat, Nisa suresi 119. ayet bakın ne diyor? ‘’Mutlaka onları saptırıp, asılsız kuruntulara daldıracağım. Onlara buyuracağım, Allah'ın yarattığını bozacaklar..!’’

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aziz 28 Nisan 2024 14:50

    İklim krizi diyerekten bu yaptıklarına kılıf buluyorlar uyanık kalmak istiyorum fakat zehirliyorlar hemde birilerinin eliyle hepimizi.

  • Hülya 28 Nisan 2024 14:48

    Heryer hergün sipreyleniyor sabah pırıl pırıl hava akşama kadar puslu güneş görünmüyor. Ve buna kimse inanmıyor. Sonumuz hayır ola

  • Yeşim Salimgül 28 Nisan 2024 14:45

    Artık yagmurlarimiz da çalınıyor kuraklık kıtlık oluşturmak amaçlı. Her yer kurudu iklim değişikliği yalanlarina inandırmak icin‼️

  • Canan Aktepe 27 Nisan 2024 11:06

    Alerjik rahatsızlıklar/ hastalıklar arttı. Korkarım bu kötülüğe bağlı olarak asrın sıkıntısı yaşanıyor, yaşanacak...

  • Mehmet abi 26 Nisan 2024 13:13

    Bu uçaklar kimin? Gökyüzünü bulutlayarak neyi amaçlıyorlar niyetleri çölleştirmek olsa gerektir yağmur yağmasını engelliyorlar haddinden fazla sıcak oluyor birde ağır metaller atıyor ki canlıları hasta ediyor.

  • Bülent Yüksel 26 Nisan 2024 10:42

    Aynen size katılıyorum, zaten dünyayı daha önce sıfırlayıp ayar çekmişler, şimdi 2030 dedikleri sıfırlamada bunu yapacaklar kıyamet öncesi fragman, belki ondan sonrası kıyamet, doğrusunu Rabbim bilir tabiki...

  • Yahya Harun Tekoğlu 26 Nisan 2024 10:39

    Chemtrails mi? Hocam sen ne yaptın? Biz daha deve sidiğinin şifa olduğunun sünnet olduğuna kanaat getirememişken, gökyüzüne bakmak diyorsun. Chemtrails diyorsun. Bunlar bizleri aşan konular.