Spor Haber Girişi : 10 Mart 2022 14:36

Bilazer’e hayırlı olsun ziyareti

Bilazer’e hayırlı olsun ziyareti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Erzurumspor Futbol Sorumluluğuna getirilen Muzaffer Bilazer’i ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz ile yolların ayrılmasından sonra Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ile yönetiminin tam yetki ile Futbol Sorumluluğuna getirdikleri Muzaffer Bilazer’i ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, genç teknik adama ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek başarılar diledi.

Kaptan Mustafa Yumlu’nun da hazır olduğu ziyaret samimi bir ortamda geçti. İl Müdürü Öztürk, “Muzaffer Bilazer hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak şehrimize hizmet vermiş biri. Bu sezon da Sportif Direktör olarak görev yaptığı mavi-beyazlı kulübümüzde artık yönetim kararı ile futbol sorumlusu olarak görev alacak kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 

BİLAZER TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurumspor’un efsane kadrosunun önemli isimlerinden biri olan ve zor bir dönemde teknik adam olarak dümene geçen genç çalıştırıcı Muzaffer Bilazer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e destekleri için teşekkür ederek, “Bu ziyaret bize büyük bir moral oldu” diye konuştu.

Öztürk, Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer ile takım kaptanı Mustafa Yumlu nezdinde mavi-beyazlılara Samsun maçı öncesinde başarılar diledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.