Sağlık Haber Girişi : 11 Ağustos 2021 15:16

Bedir’den’’ Covid-19  Aşı daveti

Bedir’den’’ Covid-19  Aşı daveti

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir:’’ Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın özellikle ‘’Covid-19’a karşı Mavi bir Türkiye haritası! İstemesi bizim ve çalışma arkadaşlarımızın azmini üst seviyeye çekiyor.

 

Bedir; Son zamanlarda Kamuoyuna yansıyan, Spor müsabakalarına Aşı olmayanların alınmayacak olması, Erzurum’daki gençlerin ’de Covid-19 aşısı vurulmasına etki yapacağına inanıyorum, Bu nedenle Haydi Dadaşlar aşıya kampanyamıza Erzurumspor’a gönül vermiş tüm gençlerimizi ve Dadaşları bu kampanyaya davet ediyoruz. Doğu Anadolu bölgesinde, Erzurum’un aşıda ‘’Mavi olması için, tüm birimlerimizle seferber olmuş vaziyetteyiz. Şehrimizin birçok bölgesinde Randevusuz aşı çadırlarımızın yanı sıra hastanelerimizin aşı stantları hizmetlerini aralıksız sürdürüyoruz. Hem aşımızı olup sağlığımızı koruyalım hem de Erzurumspor’umuzu yalnız bırakmayalım ’dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 06 Eylül 2021 13:07

    İki aşı oldum yine covid oldum. Bu mu tedbiriniz. Her ülke vatandaşının yüzde 80' ini asilayaarak toplumsal koruma sağladı. Siz daha yüzde 42' de siniz. Her taraf açık. sayılar yüksek,daha kapanma yok. Siz bu pandemiyi yüzünüze gözünüze Bulastirdiniz.Allah bunun hesabını sizden sorsun.İnsallah. Bir buçuk yıldır sayıları gižlediniz.milleti aldattiniz. Millete yalan söylediniz.Simdi çıkmış ne ahkam kesiyorsunuz?