Spor Haber Girişi : 02 Mart 2020 17:17

Başkan Üneş: Şimdi kenetlenme zamanı

Başkan Üneş: Şimdi kenetlenme zamanı

Son 5 yılın en başarılı sezonunu geçirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Bu şehrin takımını sezon sonunda hak ettiği yere taşıyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Başkan Hüseyin Üneş basın mensuplarına yaptığı açıklamada Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini anımsatarak, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifa dileklerinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Süper Lig'in bitimine son 9 haftanın kaldığını belirterek, "Takım şampiyonluğa gidiyor, hoca gitsin, futbolcu gitsin, yönetim gitsin diyorlar. Burada artık art niyet arıyoruz. Bu takım yaklaşık 15 haftadır ilk ikinin içerisinde ve takımın önümüzdeki 9 haftayı da ilk ikinin içerisinde tamamlayacak gücü, enerjisi ve kudreti var. Burada herkese ciddi anlamda sorumluluk düşüyor." dedi.

 

Bundan sonraki maçların her biri çok kıymetli

Dün önemli bir maçtan önemli bir galibiyetle ayrıldıklarını belirten Başkan Üneş, “Bu hafta da Hatayspor'la bizim için sezonun en önemli maçlarından biri olan ve çok önem arz eden bir maç daha oynayacağız. Bundan sonraki maçların hepsi birbirinden önemli ve kıymetli. Ligi lider bitirebilme açısından Hatayspor'la oynayacağımız maç 6 puanlık ve bu durum maçın önemini farklı bir yere taşıyor. İnşallah oradan en iyi sonuçla döneceğiz ve önümüzdeki maçlara da bakacağız."

 

“İbrahim Akdağ taraftardan özür dileyecek”

Menemenspor maçında taraftarla tartışarak oyundan çıkan İbrahim’in taraftardan özür dileyeceğini de ifade eden Başkan Üneş,“ Futbolcumuzun yaptığını doğru bulmuyorum. İbrahim’de çıkıp taraftarımızdan özür dileyecek. Büyük Erzurumspor taraftarı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kendisini destekleyecektir” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.