Spor Haber Girişi : 04 Ocak 2020 15:30

Başkan Üneş: Her hafta final niteliğinde olacak

Başkan Üneş: Her hafta final niteliğinde olacak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri TFF 1. Lig'in ilk yarısını basın mensuplarına değerlendirdi. Başkan Üneş, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, 2020'nin Erzurumspor için güzel ve başarılı yıl olmasını umut ettiklerini söyledi.

Görev geldikleri günden itibaren kulübü şeffaf bir şekilde yönetmeye çalıştıklarını belirten Başkan Üneş, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bizle beraber Süper Lig'den düşen Akhisarspor ve Bursaspor, şampiyonluğu olan takımlardı ve şu an bu takımlar 5'inci, 6'ncı sıralarda bulunuyor. Bu takımların durumları kötü olmasa da takımımız ilk yarıyı onlardan daha iyi bitirdi. İkinci yarıda her hafta final niteliğinde olacak ve 17 maç oynayacağız. Bence şehrimizin tarihi boyunca yaşayacağı en özel sezonlardan bir tanesini yaşayacağız.

Hedefimiz ligi kesinlikle ve kesinlikle lider olarak tamamlamaktır. Düşmeden önce Süper Lig'e çıktığımızda ilk yarıyı 14'üncü sırada bitirmişiz. Takımımız TFF 1. Lig'in ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. İlk yarıyı lider olarak tamamlamayı çok istiyorduk ama amacımız sezon sonunda ligi lider tamamlamaktır. Teknik direktör değişikliği, yaşadığımız küme düşme travması nedeniyle sezona istediğimiz gibi başlanamadı, fakat bu olumsuzlukları üst üste koyduğumuzda genel olarak kötü olduğumuzu da söyleyemem. Daha iyi olmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

 

21 Ağustos tarihinde televizyon programında düzenlenen BB Erzurumspor için bağış kampanyasında 11 milyon 100 TL'lik bir bağış sözü verilmişti. Erzurumspor Başkanı Üneş, toplanan 11 milyon TL gelirin kendilerine 6 milyon TL'lik kısmının geldiği açıkladı. Sürecin devam ettiğini belirten Üneş, “Bağışta bulunan ve ödeme yapanlara çok teşekkür ediyorum. 4 bin TL SMS kampanyasından gelir elde ettik. 5 milyon bağışçı kaldı. Süreç devam ediyor, bekliyoruz” diye konuştu.

 

İşte bağış kampanyasında ödemesini gerçekleştirenlerin listesi...

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.