Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 14:15

Başkan Sekmen'den stadyum seferberliği

Başkan Sekmen'den stadyum seferberliği

Kazım Karabekir Stadyumu’nun tadilat, bakım ve onarımına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen el attı. Kurmaylarıyla birlikte stadyumdaki çalışmaları yerinde gözlemleyen Başkan Sekmen burada, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ten bilgi aldı. Başkent’te devlet büyükleri ve kabine üyeleriyle telefon görüşmesi yapan Başkan Sekmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kazım Karabekir Stadyumu'nda incelemede bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik.

 

 

Maçlarımızın kendi evimizde oynanması, taraftarlarımızı takımımızla buluşturmak ve yapılan çalışmaların bir an evvel tamamlanması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik” şeklinde görüş belirtti. Başkan Sekmen’in yaptığı görüşmelerde, maç giderlerinin çok yüksek maliyette olduğu ve Erzurumspor F.K.’nın bir an evvel kendi maçlarını Erzurum’da oynaması için stadyumdaki çalışmaların bitirilmesi gerektiği şeklinde düşüncelerini aktardığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Başkan Sekmen’in yenileme çalışmaları için her türlü lojistik destekte de bulunacağını ifade ettiği vurgulandı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.