Erzurum Haber Girişi : 03 Şubat 2022 16:38

Başkan'dan pazar esnafına salep ikramı

Başkan'dan pazar esnafına salep ikramı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarı esnafı ve vatandaşlara sahlep sürprizi yaptı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü ilçede, belediye ekipleri tarafından pazar ortasında kazanla kaynatılan sahlep, esnaf ve vatandaşlara Başkan Orhan tarafından ikram edildi. Semt pazarındaki tezgâhları teker teker gezen Başkan Orhan, soğuk havada satış yapmaya çalışan esnafa elleriyle servis yaptı. Pazarda alışveriş yapan vatandaşların beğenisine de sunulan sahlep, kısa sürede tükenirken, semt pazarı esnafının Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a gösterdiği ilgi ise, görülmeye değerdi. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu Dadaşkent semt pazarında, soğuk havada gerçekleştirilen sahlep ikramı büyük memnuniyet uyandırırken, Başkan Orhan ise, bu etkinlik için; “Soğuk havada ekmek parası kazanmaya çalışan esnafımızın içini ısıtalım istedik” ifadelerini kullandı. 

Haftanın her Çarşamba günü ilçeye bağlı Dadaşkent’te semt pazarı kurulduğunu belirten Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Soğuk bir Erzurum gününde biz de semt pazarımızda tezgah açan esnafımıza sıcak sahlep ikram edelim dedik. Daha önce de semt pazarı esnafımıza yönelik etkinliklerimiz olmuştu. Bu ikramlarımızı da kış aylarında periyodik aralıklarla sürdüreceğiz. Bu vesileyle hem esnafımızla bir araya geldik, hem de ağızlarını tatlandırıp, içlerini ısıttık” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.