Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2023 19:42

Başkan Dal’dan Stad açıklaması

Başkan Dal’dan Stad açıklaması

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal Kazım Karabekir Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Dal, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak Proje çalışması üç ay içerisinde tamamlanacak ve stadımız bulunduğu yerde komple yenilenecek ve Erzurum FIFA standartlarında modern bir stadyuma kavuşacaktır” dedi

Başkan Ahmet Dal yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;

“Devletimiz; ülkemizde bir çok şehre modern statlar yapmış, ihtiyacı olan şehirlere de yenilerini yapacaktır.

Erzurum; stadyum ihtiyacı olan şehirlerden biridir, camiamızın bu anlamdaki beklentisi siyasi arenada yankı bulmuş, gereği mutlaka yerine getirilecektir.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak Proje çalışması üç ay içerisinde tamamlanacak ve stadımız bulunduğu yerde komple (tribünleri oluşturan beton kısmı, koltukları, saha zemini, localar, soyunma odaları, dış cephesi) yenilenecek ve Erzurum FIFA standartlarında modern bir stadyuma kavuşacaktır.

Bu süreçte maçlarımızı Erzurum’da oynamak için, depremden zarar gören stadımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir takım çalışmalar yapılmış, geçici olarak kale arkaları yetkili kurulların onayıyla TFF standartlarına uygun hale getirilmiştir. Taraftarımızdan beklentimiz; evimizde oynayacağımız maçlarda takımımızı yalnız bırakmamaları..

Stadımız için çaba gösteren kıymetli büyüklerimize teşekkür ediyor, bir an önce yeni stadımıza kavuşmak için sabırsızlanıyoruz”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.