Eğitim Haber Girişi : 24 Ekim 2023 15:05

Bağrıyanık’ın Daire Başkanı atanması sevinçle karşılandı

Bağrıyanık’ın Daire Başkanı atanması sevinçle karşılandı

Erzurum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Bağrıyanık Daire Başkanı oldu.

Yaklaşık 8 yıldır  Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Bağrıyanık Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı. Erzurum Milli Eğitim camiasının sevilen sayılan bir çok öğrencinin yetişmesinde emeği  olan ,aldığı bütün görevleri layıkıyla yürüten eğitimci İsmail Bağrıyanık elde ettiği bilgi birikim ve tecrübesiyle hizmete Ankara’da devam edecek.

Göreve öğretmen olarak başlayan İsmail Bağrıyanık  sonrasında okul müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı, okul müdürlüğü , şube müdürlüğü , ilçe müdürlüğü ve il milli eğitim müdür yardımcıluğı görevleririnde bulunarak eğitimin  her kademesinde başarıyla görev yaptı.Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarında  başkanlık, Yöneticilik ve çeşitli görevlerde bulunan İsmail Bağrıyanık’ın Ankara’ya atanması memnuyetle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muharrem Dindaroğlu 25 Ekim 2023 21:16

    Saygi deger, kıymetli , kalbi güzel hocam hayırlı uğurlu olsun . Üzerimizde emeğiniz çoktur yolunuz bahtınız açık olsun . Sağlıklı hayırlı ömür versin rabbim. Saygılar

  • Ersin Tokat 25 Ekim 2023 16:22

    Allah hayırlı eylesin Değerli hocama Başkanlıği hayırlı hizmetlere vesile olsun saygılarımla

  • Muhammed akçay 24 Ekim 2023 22:24

    Her öğrenciye teker teker babalık eden çok değerli bir öğretmen, sizin öğrenciniz olmaktan her zaman gurur duyuyorum. En iyisine layıksınız çünkü en iyi hizmet eden sizsiniz. Allah razı olsun yolunuz açık olsun, yeni göreviniz hayırlı olsun.

  • İsmail şen 24 Ekim 2023 19:54

    Hocam başarılarından dolayı kutluyorum Allah yolunu açık etsin

  • Naci BAYRAK 24 Ekim 2023 18:36

    İşi gerçek ehline vermek bakımından harika bir atama olmuş. İsmail BAĞRIYANIK hocam, yetenekli, vatansever, naif üstlendiği her görevi hakkı işe yapan bir yöneticidir. Hayırlı olsun.

  • Ramazan Yiğitoğlu 24 Ekim 2023 16:20

    İsmail hocamı, tebrik ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum.