Siyaset Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 17:30 Haber Girişi : 19 Ekim 2020 14:20

Babacan: Erzurum Türkiye’nin yıldız şehirlerinden birisi

Babacan: Erzurum Türkiye’nin yıldız şehirlerinden birisi

Partisinin il kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) da ziyaret etti.

Partisinin genel merkez yöneticileri ile İl Başkanı Vahit Bingöl ve teşkilat üyeleriyle ETSO’ya gelen Babacan’ı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, Meclis Salonu’nda ETSO Yöneticileriyle bir araya gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ekonomi politikası ile üretime ve ihracata yönelik düşüncelerini paylaştı. Türkiye’nin genç bir potansiyele sahip olduğunu ve ülkenin her türlü zorluğun üstesinden gelecek insan kaynağının bulunduğunu kaydeden Babacan, “Bizler hukukun üstünlüğüne inanan, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir anlayışa sahip olduğumuz sürece sorunları çözmemiz o kadar kolay olacaktır” dedi.

Konuşmasında, “Biz Erzurum’u çok seviyoruz. Erzurum, sadece bölgenin değil, Türkiye’nin yıldız şehirlerinden birisidir” diyen Genel Başkan Babacan, “Erzurum’un, tarım ve hayvancılık potansiyeli büyük bunun yanında sanayide de kullanılabilecek ciddi bir potansiyeli var. Doğru politikalarla ve güven ortamının sağlanmasıyla Erzurum’un yatırımlar için çok önemli bir cazibe merkezi olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, Erzurum’un genel ekonomik yapısı hakkında bilgi vererek, şehrin gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği konuma ulaşabilmesi için yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu, bunun da cazip teşviklerle sağlanabileceğini vurguladı.